x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

26 Apr 2004   •   00:00

Hagi va renunta la Bratu

Directorul tehnic al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, vrea sa renunte, la finalul acestui sezon, la atacantul Florin Bratu, sustine cotidianul Fanatik. Potrivit sursei citate, Hagi va prezenta astazi conducerii clubului un raport cu jucatorii la care va renunta si cu cei pe care doreste sa ii achizitioneze pentru sezonul urmator. Ziaristii turci mentioneaza ca tehnicianul roman vrea sa schimbe jumatate din echipa si ca il va trimite acasa si pe compatriotul sau Florin Bratu.

Remin Deva, in finala

Echipa feminina de handbal feminin "U" Remin Deva a reusit sa se califice in finala Challenge Cup, in ciuda esecului din retur, 23-31, cu polonezele de la Vitaral Jelfa. In prima mansa, elevele antrenorului Liviu Paraschiv se impusesera cu 41- 27, deplasarea din Polonia luand-o ca pe o simpla formalitate. In ultimul act al competitiei, Remin va intalni, intr-o dubla mansa, 15 si 23 mai, cel mai probabil formatia germana 1. FC Nurnberg, principala favorita. (Daniel Stan)

Mergea si Tecau, victoriosi la Doha

Jucatorii romani de tenis Florin Mergea si Horia Tecau au castigat turneul futures de la Doha, dotat cu premii in valoare de 15.000 de dolari. Perechea din Romania a invins in finala cuplul german Franck Moser / Bernard Parun, cu scorul de 6-1, 6-2.

Eventul pentru Rapid AIBO-RATB

Echipa feminina de volei Rapid AIBO-RATB s-a impus ieri in finala Cupei Romaniei, invingand cu scorul de 3-1 formatia Stiinta Amici Bacau, intr-un meci disputat in sala "Lucian Grigorescu " din Capitala. Prin acest succes, gruparea giulesteana a realizat eventul, dupa ce, sapta mana trecuta, se impusese si in finala campionatului in fata aceluiasi adversar. (Adrian Simion)

Beckham vrea in campionatul englez

David Beckham i-a promis sotiei sale, Victoria, ca va reveni, din sezonul viitor, in campionatul Angliei. Cotidianul Daily Mirror mentioneaza ca jucatorul a declarat ca nu se va mai transfera niciodata la un club din strainatate, pentru a-si salva casnicia. Beckham, care a semnat recent un contract in valoare de 2 milioane de lire sterline cu compania Gillette, ar putea ajunge cel mai probabil la Chelsea, care are deja pregatit pentru internationalul englez un contract in valoare de 100 de milioane de lire sterline. Fotbalistul ar dori, de asemenea, sa revina la Manchester United, dar sotia sa nu este de acord.

Kurnikova se va marita cu Enrique Iglesias

Bunica Annei Kurnikova sustine ca nepoata ei se va marita in curand cu Enrique Iglesias. In varsta de 66 de ani, batrana a declarat pentru Sunday Mirror ca cei doi indragostiti i-au cerut binecuvantarea pentru a se casatori. "Mi se pare un baiat extrem de cuceritor, cu maniere foarte frumoase", a spus bunica despre canta ret, suparata insa ca nepoata "traieste in pacat". Anul trecut, sportiva a negat faptul ca s-ar fi casatorit in secret, dupa ce a fost vazuta purtand o bijuterie pe inelar. Enrique i-a cumparat Annei, luna trecuta, pe cand se aflau in Australia, un inel de diamant in valoare de trei milioane lire sterline.

Ghioane a adus victoria

In etapa a 22-a a campionatului Ucrainei, Tiberiu G h i o a n e (foto) a adus victoria lui Dinamo Kiev, care s-a impus in deplasare, 1-0, la Zirka. Internationalul roman a punctat in minutul 64. Cealalta echipa ucraineana unde evolueaza romani, Sahtior Donetk, a invins, pe teren propriu, cu 2-0, pe Obolon Kiev. La gazde, Flavius Stoican a fost titular, in timp ce exdinamovistul Ciprian Marica a bifat doar ultimele 10 minute. (Madalina Corbeanu)

×
Subiecte în articol: sport