x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

23 Apr 2004   •   00:00

Voller a anuntat lotul Germaniei pentru meciul cu Romania

Rudi Voller a anuntat lotul de 20 de jucatori ai Germaniei, convocati pentru meciul amical pe care il va sustine impotriva Romaniei, pe 28 aprilie, la Bucuresti. Printre acestia se numara si portarul lui Bayern München, Oliver Kahn, care a lipsit in partida din 31 martie, contra Belgiei. De la campioana en-titre a Germaniei, in lot mai sunt Jens Jeremies si Michael Ballack. Clubul cu cei mai multi jucatori selectati pentru confruntarea din Giulesti este Bayer Leverkusen, care ii are in trupa lui Völler pe Jens Nowotny, Carsten Ramelow, Bernd Schneider si Oliver Neuville.

A demisionat dupa ce l-a insultat pe Desailly

Ron Atkinson, fostul manager al echipei Aston Villa, si-a dat demisia din postul de consultant al televiziunii ITV in urma unor aprecieri rasiste facute la adresa lui Marcel Desailly, dupa meciul AS Monaco-Chelsea 3-1. Afirmatiile lui Atkinson, facute dupa incheierea transmisiei, au fost preluate de unele canale din Orientul Mijlociu, care inca nu intrerupsesera emisia. „In nici un caz nu scuzam comentariile respective. A fost o gafa regretabila din partea unui moderator respectat si cu experienta", a spus un purtator de cuvant al ITV. La randul sau, Atkinson a declarat: „Am facut o greseala stupida. Nu am alta alternativa decat sa demisionez. Nici nu imi vine sa cred ca am spus asa ceva. A fost pur si simplu un moment de prostie".

„Pantani se droga"

Fosta prietena a ciclistului Marco Pantani, Christina Jonsson, a confirmat faptul ca italianul obisnuia sa consume cocaina. „Drogurile erau singura solutie pentru a putea suporta stresul. Seara, cand ajungea acasa, isi lua portia de cocaina. Nu consuma mult, dar imi era frica sa nu se intample ceva rau", a declarat Jonsson. Intrebata daca Pantani se dopa, fosta prietena a ciclistului italian a spus ca este posibil. „Ca si altii, cred ca da. Dar cunoasteti vreun ciclist care sa nu o faca?", a adaugat Christina Jonsson.

Amanare in „cazul Stefan"

Gheorghe Stefan a solicitat amanarea judecarii cazului sau pentru saptamana viitoare, invocand motive medicale. „ºtefan are dreptul la o singura amanare. Daca nu se prezinta nici saptamana viitoate, el va fi judecat in lipsa. S-ar putea ca sanctiunea sa fie mai aspra, mai ales ca este recidivist. Cazul lui ºtefan este unic in acest retur, sau poate chiar campionat", a spus Alexandru Boc, presedintele Comisiei de Disciplina a LPF. Presedintele Ceahlaului a amenintat cu moartea brigada de arbitri de la meciul dintre echipa sa si Steaua, scor 1-1, din etapa a 22-a a Diviziei A.

Pavel, eliminat la Monte Carlo

Andrei Pavel a ratat ieri calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Monte Carlo, dotat cu premii in valoare totala de 2,42 milioane de euro. Pavel a fost invins, in turul trei, cu 4-6, 6-1, 6-4, de argentinianul Guillermo Coria, cap de serie numarul 3. Pentru aceasta performanta, jucatorul romăn va primi 15 puncte ATP si un cec in valoare de 26.730 de euro.

×
Subiecte în articol: sport