x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

20 Apr 2004   •   00:00

Dragomir isi lanseaza candidatura

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, isi va lansa astazi candidatura la postul de primar al Capitalei. „Corleone" va porni in cursa pentru fotoliul de edil al Bucurestiul printr-un spectacol grandios ce se va desfasura cu incepere de la ora 18:00 de Sala Polivalenta. La acest eveniment, Dumitru Dragomir, care in prezent ocupa functia de deputat de Valcea din partea PRM, i-a invitat pe toti conducatorii de club din fotbalul romanesc. Oficial, campania electorala pentru alegerile locale incepe pe 3 mai.

„Piticu" il vrea pe Ioan Becali

La fel ca si Cristi Borcea, Florentin Petre si-ar dori ca presedintele Rapidului, Ioan Becali, sa vina la Dinamo. „Mi-as dori din toata inima ca Ioan Becali sa vina la Dinamo. Este un om extraordinar, care stie sa faca treaba si sunt sigur ca va avea rezultate la noi. Imi pare rau de Becali, eu il iubesc enorm, m-a ajutat foarte mult si acum trece printr-o perioada dificila. Insa cum a reusit pana acum sa iasa din toate problemele pe care le-a avut, sper sa reuseasca si acum", a declarat mijlocasul dinamovist. Antrenorul Ioan Andone considera ca lupta pentru titlu nu s-a incheiat: „Cel mai important este sa fii la sfarsit pe primul loc. Vor fi meciuri grele si pentru Dinamo, si pentru Steaua si se vor mai pierde puncte. Din pacate nu mai suntem proaspeti si nu mai facem spectacolul din tur. Mai importante sunt victoriile". (Paul Andone)

Helesteanu, la al doilea Dinamo - FC Arges

Delegarea lui Anton Helesteanu la returul semifinalei Cupei Romaniei i-a nemultumit pe pitesteni. Ieseanul a mai arbitrat un meci Dinamo - FC Arges, in prima etapa a returului, cand gazdele s-au impus cu 3-0. La finalul acelei partide, directorul executiv al argesenilor, Viorel Ilinca, s-a aratat nemultumit de maniera „centralului" iesean. „N-as vrea sa comentez aceasta delegare. In situatia in care suntem noi acum, o interpretare gresita a declaratiilor mele ne-ar mai trebui! Cert este ca Ion Craciunescu l-a desemnat pe Helesteanu stiind ca acesta a arbitrat Dinamo - FC Arges in campionat, el fiind observator la acea partida. Poate vrea sa urmareasca ceva la el, ieseanul fiind in vizorul Comisiei pentru niste greseli pe care le face frecvent", a spus Ilinca. (Andrei Nicolescu)

Golul lui Miu apreciat de ziaristi

Dupa victoria, cu 1-0, intregistrata de echipa Bursaspor duminica in deplasare, in meciul cu Akcaabat Sebatspor, cotidianul Hurriyet noteaza ca golul marcat de Iulian Miu este ca un medicament pentru formatia din Bursa. Romanul a primit nota 7 din partea ziaristilor turci, in timp ce coechipierul sau Cornel Frasineanu a primit nota 6. „Bursa pes EtMIU!" (Bursaspor nu renunta), a titrat cotidianul Fanatik, facand o analogie intre numele lui Miu si verbul „a renunta", in timp ce jurnalul Turkiye scrie ca fotbalistul romăn a marcat „un gol de aur". Dupa 30 de etape, Bursaspor ocupa locul 16 in clasament, cu 28 de puncte.

Chivu viseaza inca la titlu

La doua zile inainte de rejucarea derby-ului cu Lazio, Cristi Chivu a declarat ca AS Roma are in continuare sanse la titlu, desi echipa sa se afla la 9 puncte de liderul Milan, cu 4 etape inainte de final. „In ultimii ani, echipele romane au demonstrat ca pot intrerupe seria campionatelor castigate de Juventus si Milan. Nordul ne va privi cu invidie", a spus Chivu. Fundasul roman a recunoscut ca in ultimul timp a jucat cu teama, fiindu-i frica sa nu se accidenteze din nou. „Este adevarat ca nu am fost in cea mai buna forma pe tot parcursul sezonului. Am revenit pe teren cu gandul sa nu ma lovesc din nou. Ma asteptam sa fiu criticat, dar in cateva randuri s-a exagerat", a adaugat romanul.

Victoria nu divorteaza

Victoria Beckham nu intentioneaza sa se desparta de sotul sau, David. „Nu o voi lasa pe acea tarfa sa imi strice casnicia", a spus cantareata, facand referire la Rebecca Loos. David si Victoria au petrecut ziua de duminica la resedinta din Anglia, denumita „Beckingham Palace", impreuna cu cei doi fii, Brooklyn si Romeo. The Sun noteaza ca a aflat din surse apropiate cuplului ca fotbalistul nu a marturisit ca ar fi inselat-o pe sotia sa, asa cum a notat, duminica, presa britanica. Potrivit cotidianului Daily Mirror, Victoria nu intentioneaza sa se mute in Spania, pentru a fi mai aproape sotul ei.

×
Subiecte în articol: sport