x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

07 Apr 2004   •   00:00

Ganea ar putea fi dat afara de la Wolves

Ionel Ganea va fi concediat de Wolverhampton la sfarsitul acestui sezon, in cazul in care gruparea din Premier League va retrograda. Cum "lupii" par condamnati sa coboare in "infern", romanul va pleca din Anglia. Vestea a fost confirmata si de presedintele echipei, Jez Moxey, care a spus: "Ioan a avut evolutii bune de cand a venit la noi. Vom clarifica situatia lui cand vom sti in ce divizie jucam sezonul viitor". Un motiv serios pentru despartirea de "Ganez" este si accidentarea scotianului John Kennedy, din meciul Scotia - Romania. (Catalin Fainisi)

"Titi", pe faras

Presedintele lui FC Oradea, Gavrila Ghilea, si-a prezentat demisia din functie in urma esecului de pe teren propriu cu "Poli" Timisoara (2-3), fiind inlocuit cu Petre Hotea. In acelasi timp, jucatorilor le-au fost sistate temporar drepturile. Nici antrenorul Titi Dumitriu nu doarme linistit, oficialii cerandu-i intocmirea unui raport vizavi de ultimele prestat ii din campionat a gruparii oradene. "Recunosc, am distrus meciul cu IPoli", atat eu, cat si echipa. Nu ma gandesc la demisie, mai am contract un an si jumatate", a comentat tehnicianul lui FC Oradea. Surse din cadrul clubului sus- tin insa ca Dumitriu are ultimatul in meciul de Alba-Iulia, un eventual nou pas gresit puta nd duce la rezilierea contractului. (Lucian Dobrater)

Gol pentru o femeie de 105 ani

Atacantul echipei Internazionale Milano, Christian Vieri, a dedicat golul marcat in partida castigata cu 3-2 in fata formatiei Juventus Torino unei suportere de 105 ani. Maria Redaelli este nascuta in 1899 si tine cu Inter Milano din momentul infiintari clubului, 1908. Sambata, ea si-a sarbatorit implinirea a 105 ani. Cu aceasta ocazie, Vieri a dedicat batranei golul 2, care a fost inscris din penalty, atacantul italian avand imprimat pe sub tricoul de joc mesajul "Acesta este pentru tine

Reghecampf, lider

Laurentiu Reghecampf, fundasul echipei din liga a doua germana Energie Cottbus, a fost titular, luni, in partida pe care echipa sa a terminat-o la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, cu FSV Mainz 05, partida din cadrul etapei a 27-a. Alaturi de ex-stelist, in meciul de sambata care a propulsat echipa pe primul loc in clasament, a mai evoluat si atacantul Adrian Iordache, acesta fiind introdus pe teren, in minutul 55, in locul lui Kaufman.

×
Subiecte în articol: sport