x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT - Stirile zilei

SPORT - Stirile zilei

12 Mar 2004   •   00:00
Contra si Chivu ar putea fi colegi la Roma Cosmin Contra ar putea deveni din vara coechipier cu Cristi Chivu la AS Roma. Atletico Madrid doreste sa il achizitioneze pe atacantul "giallo-rossilor ", Antonio Cassano. Dincolo de o suma destul de mare de bani, madrilenii vor sa ofere la schimb mai multi jucatori care nu au convins in acest sezon. Lista ii cuprinde pe Cosmin Contra, Rodrigo si Kiki Musampa. Romanii ar putea renunta la Cassano din cauza problemelor financiare cu care se confrunta de ceva timp. (Delia Gomoescu)

Prezentare oficiala

Ieri, Universitatea Craiova si-a prezentat achizitiile, inaintea reluarii campionatului. Alaturi de presedintele Pavel Badea si antrenorul italian Nicolo Napoli au mai fost prezenti portarul Mihai Tataru, fundasii Marius Iordache, Stelian Buglea si Mugur Bolohan si atacantii Cristi Ungureanu si Predrag Randjelovic. "La Dinamo am jucat la echipa a doua, pentru ca eram in certuri cu cei din conducere. Oricum, exista o vorba printre fotbalisti. Daca nu joci la Universitatea, inseamna ca nu esti fotbalist ", a declarat Bolohan. (Mario Morcov)

Mutu isi sustine prietenul

Adrian Mutu a spus ca doreste ca Jimmy Floyd Hasselbaink sa ramana la Chelsea, dupa ce atacantul olandez a afirmat ca intentioneaza sa plece de la gruparea patronata de Roman Abramovici. "Jimmy este un jucator foarte bun si sper sa ramana la echipa. Toti vor sa joace si sa inscrie. Este normal sa intre pe teren cel mai bine pregatit", a spus Mutu, care a mentionat si el ca nu este multumit de sistemul de rotatie, insa a subliniat ca aceasta este decizia lui Ranieri. Altfel, fostul presedinte al lui Chelsea, Ken Bates, a dat in judecata clubul londonez, ca urmare a rezilierii contractului sa

Sabau, in turul doi

Tenismanul Razvan Sabau, cap de serie numarul 24, a acces in turul doi al calificarilor la turneul de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 2.779.600 de dolari. Romanul l-a invins in runda inaugurala a calificarilor pe germanul Michael Kohlmann, cu scorul de 6-3, 6-0. In faza urmatoare a competitiei, Sabau il va intalni pe americanul Glenn Weiner.

Victorie "ciucana"

Intarita in ultimul moment cu trei hocheisti din prima liga slovaca, HC Miercurea Ciuc a castigat miercuri seara primul joc al finalei Superligii Nationale de hochei pe gheata, contra Stelei. Elevii lui Gabor Prakab au invins pe patinoarul "Mihai Flamaropol" cu scorul de 5-3, dupa doua reprize scorul fiind egal, 2-2. Sambata si duminica, la Miercurea Ciuc vor avea loc urmatoarele doua jocuri ale play-off-ului, care se disputa dupa sistemul 3 din 5.

×
Subiecte în articol: sport