x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sportul - Costin Lazar: Adio burlacie!

Sportul - Costin Lazar: Adio burlacie!

de Sorin Anghel    |    10 Mar 2006   •   00:00

Sportul Studentesc era recunoscuta pana acum drept singura formatie din Divizia A fara nici un jucator casatorit. Incepand de maine, Gigi Multescu va avea sub comanda sa si un fotbalist cu pirostriile puse. Nu este insa vorba de un transfer secret al patronului Vasile Siman.

EMOTIONANT. In ziua in care coechipierii sai vor da piept, in deplasare, cu CFR Cluj-Napoca, mijlocasul Costin Lazar, suspendat de LPF pentru aceasta partida, va fi prezent la Primaria Sectorului 2 din Capitala, unde a fost "convocat" de catre ofiterul starii civile pentru a-i spune "Da" logodnicei sale, Magda Fudulu, care ii va deveni sotie. "Ne-am decis acum cateva zile sa facem cununia civila pentru sambata. Initial, evenimentul era programat pe 18 sau pe 19 martie, in functie de ziua in care avea meci Costin", marturiseste viitoarea doamna Lazar. Cei doi tineri au locuit o perioada impreuna cu parintii Magdei, iar din luna decembrie a anului trecut s-au mutat singuri intr-un apartament din cartierul Colentina. "Am muncit mult pentru apartamentul asta si a durat ceva timp pana l-am pus la punct asa cum mi-am dorit eu", spune fotbalistul formatiei din Regie, care a preferat sa-si cumpere o locuinta in vreme ce coechipierii sai si-au luat automobile in leasing.

La evenimentul de maine nu va participa nici unul dintre coechipierii fotbalistului. "Nu vrem sa facem petrecere mare acum. Vor fi prezenti doar nasii, Venera Hoffmann si Sebastian Amarandei, impreuna cu parintii si fratii nostri. Dupa cununia civila de la primarie, vom merge la un restaurant ales de noi. Petrecerea o sa fie cam in aceeasi perioada cu meciul baietilor, cu CFR Cluj, asa ca o sa trebuiasca sa ma impart intre invitati si televizor", marturiseste fotbalistul.

PLANURI. Daca viitoarea doamna Lazar recunoaste ca a fost deja cuprinsa de emotii, Costin nu stie ce stare va trai atunci cand va trebui sa spuna "Da" in fata ofiterului starii civile. "La meciuri nu mai am emotii de cativa ani, dar aici va fi cu totul altceva, pentru ca un asemenea eveniment il traiesti o singura data in viata, pe cand jocurile oficiale sunt mult mai dese. Cred ca o sa ma descurc", spune Lazar, care si-a programat cununia religioasa pentru data de 1 iulie, acest eveniment reprezentand pentru fotbalist principala prioritate in clipa de fata. In ceea ce priveste cariera sa, mijlocasul formatiei din Regie este foarte increzator. "Cel mai mult imi doresc sa fiu convocat la nationala, dar pentru asta trebuie sa joc bine la echipa de club. Daca revin la forma pe care am avut-o inainte de accidentarea din primavara trecuta cu siguranta ca evolutiile mele nu vor trece neobservate".

×
Subiecte în articol: sport