x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORTUL - FC NATIONAL 0-1/ Prima infrangere

SPORTUL - FC NATIONAL 0-1/ Prima infrangere

de Ionut Paduraru    |    19 Sep 2005   •   00:00
SPORTUL  -  FC NATIONAL 0-1/ Prima infrangere

Condusi de pe banca de "interimarul" Catalin Necula, "bancarii" au provocat elevilor lui Dan Petrescu primul esec din aceasta editie de campionat.

Dupa meci, antrenorul "studentilor" a declarat ca este principalul responsabil pentru acest esec. "Vina acestei infrangeri imi apartine mie si conducerii clubului, pentru ca nu am reusit in aceasta saptamana sa-i conving sa ma lase sa ma antrenez pe terenul mare, ceea ce este un lucru incredibil.

N-as vrea sa spun public de ce nu ne-au lasat. Iar la meci, iarba a fost foarte mare, ceea ce nu ne-am dorit, chiar daca este o scuza banala", a declarat Dan Petrescu.

VINOVATI. In schimb, atacantul Ionut Mazilu si-a contrazis antrenorul, afirmand ca intreaga vina apartine jucatorilor. "Am jucat foarte, foarte slab, de la primul pana la ultimul jucator. Noi purtam toata vina, chiar daca antrenorul o sa o ia doar asupra lui. N-am putut sa alergam, n-am avut ambitie, n-am avut nimic. Nu ne-am concentrat, nu ne-a iesit nimic. Nu puteam sa stam in ghete", a subliniat Mazilu.

Dan Petrescu a mentionat ca aceasta infrangere este oarecum normala, avand in vedere ca Sportul nu mai pierduse in campionat de 10 meciuri, cinci in actualul sezon si cinci in cel trecut. "Era normal ca dupa 10 etape fara infrangere la un moment dat echipa sa piarda. Avem o echipa tanara, care este in stare de orice, dar am jucat cu FC National in cel mai nepotrivit moment si stiam acest lucru. Au pierdut etapa trecuta cu 0-4 si era greu sa mai piarda inca un meci, pentru ca au o echipa foarte solida, cu un mijloc foarte organizat", a comentat tehnicianul, adaugand ca o remiza ar fi fost un rezultat mai echitabil.

FAIR-PLAY
Antrenorul interimar al oaspetilor, Catalin Necula, a declarat ca victoria "bancarilor" se datoreaza fostului tehnician. "Este in special victoria lui Landi, pentru ca a pregatit echipa mai bine de opt luni. Am vrut sa demonstram ca a fost un accident meciul cu CFR Cluj, ca nu aceea este adevarata noastra fata", a spus Necula. Presedintele Consiliului de Administratie, Constantin Iacov, a declarat ca inca nu s-a stabilit cine va fi noul antrenor al echipei: "Vom decide saptamana viitoare".
×
Subiecte în articol: sport