x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORTUL - OTELUL 4-0 / Lejer ca la miuta

SPORTUL - OTELUL 4-0 / Lejer ca la miuta

de Sorin Anghel    |    03 Oct 2005   •   00:00
SPORTUL  -  OTELUL 4-0 / Lejer ca la miuta

Sportul Studentesc a facut scor cu Otelul, victoria gazdelor venind datorita golurilor reusite in ultima jumatate de ora de oamenii de "nationala" ai lui Dan Petrescu.

Chiar daca a invins la o diferenta mare, Sportul a avut ceva emotii pana sa-si asigure victoria. In plus, au fost si stangaciile arbitrului Teodor Craciunescu, care nu a invatat inca de la tatal sau ca, atunci cand un fotbalist joaca mingea cu mana in suprafata de pedeapsa, se dicteaza penalty. Erorile facute de fiul presedintelui CCA l-au scos din pepeni pe antrenorul gazdelor, Dan Petrescu, care a urlat de cateva ori la "centralul" partidei. Jucatorii "Bursucului" au avut si ei de furca, doar interventiile lui Stancioiu pastrand poarta intacta.

DESCATUSARE. Repriza a doua a fost salvata de oamenii care duc greul la Sportul. Costin Lazar a pus capat perioadei grele prin care a trecut dupa accidentarea suferita in primavara, deschizand scorul printr-o lovitura de cap. A fost golul care i-a descatusat pe "studenti". Jocul s-a transformat intr-o miuta, Tiberiu Balan (’65) si Ionut Mazilu (’68, ’86) punctand cu o lejeritate pe care o gasesti numai la miutele din curtea facultatii.

EXIGENT. Diferenta de patru goluri nu a avut darul sa-l multumeasca pe antrenorul gazdelor. "Putini sau multi, spectatorii iti cer tot timpul sa castigi. La pauza incepusera cu apostrofarile din tribuna. Sunt convins ca Otelul isi va reveni. Scorul trebuia sa fie mai mare, pentru ca am mai avut ocazii", a afirmat Petrescu. Tehnicianul a promis ca de acum inainte le va aduce pe fiicele sale, Rebecca si Chelsea, la fiecare partida a Sportului . "Mi-au purtat noroc". Antrenorul Sportului este in continuare cu picioarele pe pamant si nu crede ca echipa sa are vreo sansa ca in sezonul viitor sa evolueze in cupele europene.

LA LOT
Dupa primele meciuri ale etapei a 8-a din Divizia A, selectionerul Victor Piturca a trimis primele telegrame de convocare pentru cativa jucatori din campionatul intern in vederea meciului cu Finlanda, ultimul din preliminariile CM 2006. Acestia sunt Ovidiu Petre (Poli Timisoara), Dorinel Munteanu (CFR Cluj), Tiberiu Balan, Costin Lazar si Ionut Mazilu (toti de la Sportul). Conform surselor apropiate selectionerului, unul dintre fotbalistii pregatiti de Dan Petrescu va ramane in afara listei. De asemenea, in vizorul selectionerului se mai afla portarul Coman, D. Niculae, Buga si Badoi (Rapid), Tamas, Fl. Petre si Plesan (Dinamo), Ghionea si N. Dica (Steaua). Reunirea lotului este programata pentru azi, la ora 12:00, la Centrul National si Academia de Fotbal Mogosoaia.

×
Subiecte în articol: sport