x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sportul - Petrescu a semnat cu Wisla Cracovia

Sportul - Petrescu a semnat cu Wisla Cracovia

de Sorin Anghel    |    08 Dec 2005   •   00:00

Negocierile dintre Dan Petrescu si Wisla Cracovia au ajuns intr-un punct important. Antrenorul Sportului a obtinut acordul din partea lui Vasile Siman de a pleca in Polonia.

DECOLARE. Ieri, "Bursucul" a parasit Romania in jurul orei 14:00, plecand la Cracovia, via Varsovia, cu un avion de linie. El a ajuns in cursul serii la destinatie, demarand imediat negocierile cu presedintele Andrzej Bas. "Wisla a stabilit conditiile contractului cu noul antrenor", a titrat presa aparuta ieri la Cracovia, care a specificat ca au mai ramas de pus la punct doar amanuntele privind casa unde va locui si masina pe care o va avea la dispozitie.

SIGUR. Informatia ca Dan Petrescu va antrena pe Wisla Cracovia a fost confirmata ieri si de site-ul oficial al campioanei Poloniei. "Wisla Cracovia a confirmat oficial ca a stabilit conditiile contractului cu antrenorul roman Dan Petrescu. Semnarea contractului va avea loc joi in Cracovia", scrie site-ul oficial al clubului, care il citeaza pe ofiterul de presa, Jerzy Jurczynski. "Am stabilit toate conditiile colaborarii. Dan Petrescu va prelua functia de antrenor al Wislei din ianuarie 2006. Contractul va fi semnat joi in Cracovia." (Sorin Anghel)

×
Subiecte în articol: sport cracovia