x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Accesorii

Accesorii

29 Dec 2009   •   00:00
Accesorii

Pentru că sporturile de iarnă sunt practicate de oameni cu pretenţii, micile amănunte sunt cele care fac diferenţa între importatori, dar şi între schiori. Chiar dacă la început vei spune că nu ai nevoie de mănuşi sau de ochelari, cu trecerea timpului vei observa cât de importante sunt aceste accesorii.

Mănuşile nu au doar rolul de a te proteja împotriva frigului. Ele te vor salva de zgârieturi serioase în cazul unei căzături, chiar dacă asta se produce pe zăpadă moale. Ochelarii au şi ei importanţa lor, protejându-vă vederea şi oferindu-vă un confort sporit. Deja se ştie. Pe timp de ceaţă se folosesc cei cu lentila portocalie, primăvara, când este senin şi zăpada reflectă razele Soarelui, utilizaţi-i pe cei cu lentila închisă, iar dacă schiaţi în nocturnă căutaţi o pereche de ochelari cu "sticla" transparentă.

Moda ultimilor ani a adus pe piaţă bandanele, care sunt bune în orice situaţie, mai ales datorită faptului că pot fi împăturite precum o batistă. Să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului şi să recunoaştem că cei care au contribuit la acest lucru sunt cei de la Buff, brand ce a adus pe piaţă un accesoriu care se poate achiziţiona într-o gamă foarte largă de designuri şi culori.

Se poate personaliza şi chiar vă puteţi crea propriul model. Iniţial a fost lansat ca un singur sortiment - bandană simplă tubulară din microfibră - dar ulterior gama s-a diversificat foarte mult folosindu-se materiale noi şi performante: Windstoper, Coolmax, Polartec, Polartec Thermal Pro, materiale reflective, Wool etc.

×
Subiecte în articol: jurnalul de schi