x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Accident soldat cu 7 morți, în timpul raliului din orașul La Coruna - VIDEO

Accident soldat cu 7 morți, în timpul raliului din orașul La Coruna - VIDEO

07 Sep 2015   •   11:35
Accident soldat cu 7 morți, în timpul raliului din orașul La Coruna - VIDEO

O fetiţă, spectatoare la raliul automobilistic al oraşului La Coruna, din nord-estul Spaniei, şi-a pierdut viaţa duminică în urma rănilor provocate de o maşină de competiţie care a ieşit în decor sâmbătă şi a intrat în plin în mulţime, crescând bilanţul la şapte morţi, în timp ce alte cinci persoane se află în spital, a anunţat presa locală, citată de AFP.

Fetiţa, care a intrat în comă după accident, a fost spitalizată la La Coruna. Un alt minor şi patru adulţi erau în continuare spitalizaţi duminică, dintr-un total de 16 răniţi în accidentul produs sâmbătă seara. Printre persoanele care şi-au pierdut viaţa se află şi o femeie însărcinată.

O înregistrate video difuzată sâmbătă seara de canalele spaniole de televiziune a arătat cum autoturismul a părăsit carosabilul într-un nor de praf şi a lovit în plin spectatorii aflaţi pe margine la Carral.

Consiliul superior al sporturilor din Spania (CSD) "a deplâns profund acest accident" într-un mesaj pe contul său de Twitter, transmiţând "condoleanţe familiilor şi prietenilor victimelor".

Raliul automobilistic al oraşului La Coruna, din regiunea Galicia, este o competiţie de importanţă relativ secundară, care nu este înscrisă în calendarul Campionatului Mondial.



×