x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Aur, argint și bronz pentru România la Cupa Europei la monobob și bob de 4 persoane

Aur, argint și bronz pentru România la Cupa Europei la monobob și bob de 4 persoane

de Redacția Jurnalul    |    03 Dec 2023   •   22:02
Aur, argint și bronz pentru România la Cupa Europei la monobob și bob de 4 persoane
Sursa foto: Hepta

Andreea Grecu a câștigat duminică medaliile de aur și argint în întrecerile Cupei Europei de monobob desfășurate la pista olimpică din Lillehammer. Georgeta Popescu, cealaltă reprezentantă a României, s-a clasat pe locurile 10, 12 și 13 în aceleași întreceri.

O medalie de bronz a cucerit România și în competiția de bob patru persoane, cu Mihai Tentea pilot, alături de Constantin Dinescu, Mihai Păcioianu și George Iordache în calitate de împingători.

În proba de bob două persoane feminin, Andreea Grecu alături de Medeea Musulete s-au clasat pe locul 4, iar echipa Gigi Popescu - Andreea Sârbu a ocupat locul 12.

Pilotul Mihai Tentea a obținut trei locuri în top 10 în proba de bob două persoane, colaborând cu trei împingători diferiți: Constantin Dinescu (locul 5), Mihai Păcioianu (locul 6) și George Iordache (locul 9).

În cadrul competiției de la Lillehammer au concurat și echipajele Andrei Turea - Raul Dobre (locurile 12, 20) și Andrei Nica - pilotând cu Rareș Dincă, Alexandru Olenic și Călin Dumitrache în postura de împingători (locurile 13, 13, 17), precum și echipajul Rareș Dincă - Theodor Asurdoaie.

La proba de bob patru persoane, România a aliniat trei echipaje: România 1 cu Tentea, Dinescu, Păcioianu, Iordache (locul 3), România 2 cu Nica, Asurdoaie, Olenic, Dincă (locul 16) și România 3 cu Turea, Teodora Vlad, Dobre, Alexandru Cordoș (locul 17).

Următoarea competiție pentru boberi va avea loc la La Plagne (Franța) între 8-10 decembrie 2023.

(sursa: Mediafax)

×