x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Andrei Pavel: "Suntem relaxaţi, presiunea este pe argentinieni"

Andrei Pavel: "Suntem relaxaţi, presiunea este pe argentinieni"

02 Mar 2011   •   13:07
Andrei Pavel: "Suntem relaxaţi, presiunea este pe argentinieni"
Sursa foto: /Intact Images

Căpitanul echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, a declarat pentru presa argentiniană că jucătorii tricolori nu vor evolua sub presiune în meciul din primul tur al Grupei Mondiale, aceasta fiind resimţită doar de adversari, consideraţi favoriţi.

"Suntem şi vom fi foarte relaxaţi, presiunea va fi pe Argentina, iar în Cupa Davis acest lucru ne poate fi benefic", a declarat Pavel, despre care cotidianul Clarin a scris că adoptat o declaraţie "fotbalistică" şi a "trimis mingea în terenul advers".

Pavel a precizat că nu a decis încă al doilea jucător ce va evolua la simplu, pe lângă Victor Hănescu: "Crivoi şi Ungur sunt doi jucători asemănători, practic nu au diferenţe de clasament, iar cel care va fi mai bun la antrenamentele va evolua alături de Hănescu", a afirmat Pavel.

Victor Hănescu a declarat că este pregătit pentru întâlnirea de la Buenos Aires: "Argentina este o echipă puternică, cu un tenisman precum Nalbandian, printre cei mai buni din circuit, capabil să câştige în faţa oricui".

Tenismanul român a precizat că a dorit să joace mai multe meciuri la turnee din America de Sud pentru a se pregăti de întâlnirea cu Argentina. "Cred că am făcut meciuri bune, deşi rezultatele ar fi putut fi mai bune", a comentat Hănescu.

Hănescu a fost eliminat în prima rundă la Costa do Sauipe şi Acapulco şi în turul doi la Buenos Aires, însă s-a impus la dublu, cu Horia Tecău, la turneul de la Acapulco.

Echipa României, condusă de Andrei Pavel, va fi formată din Victor Hănescu, Adrian Ungur, Victor Crivoi şi Horia Tecău.

×
Subiecte în articol: tenis cupa davis sporturi