x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Anja Andersen: "Plec din România cu gânduri frumoase"

Anja Andersen: "Plec din România cu gânduri frumoase"

08 Mar 2011   •   14:06
Anja Andersen: "Plec din România cu gânduri frumoase"
155348-anja-andersen-intact-images-20110207150411008.jpgDată afară de la Oltchim la doar o lună după ce fusese instalată în funcţia de antrenor, daneza Anja Andersen spune totuşi că experienţa de la Râmnicu Vâlcea a fost cea mai frumoasă din viaţa ei pe banca tehnică a unei echipe.

"Fetele au învăţat foarte multe în aceste patru săptămâni, iar eu nu pot vorbi despre viitorul echipei sau handbalul românesc, pot doar să spun că prefer să uit lucrurile triste. Întotdeauna în locul tristeţii voi alege bucuria şi lucrurile bune din oameni. A fost cea mai frumoasă experienţă pentru mine de când antrenez, în special pentru că am văzut atât de multe jucătorare cu inima deschisă. Plec de aici cu gânduri frumoase despre România, iar în viitor voi vorbi la fel de frumos despre această ţară şi oamenii pe caere i-am cunoscut", a spus Andersen înainte de a pleca din România.

În presa daneză, însă, Anja Andersen i-a criticat pe conducătorii lui Oltchim: "Nu sunt obişnuiţi să gândească pe termen lung. Probabil de aceea nu au câştigat niciodată Liga Campionilor. A fost interesant să fiu atât de aproape de un club din Europa de Est. Niciodată nu am mai văzut ca nişte jucătoare să progreseze atât de mult într-o perioadă scurtă de timp. Mi-a fost greu să-mi iau la revedere de la ele".

×
Subiecte în articol: handbal oltchim rm. valcea sporturi