x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Anja Andersen: "Suntem în creştere de formă, am obţinut un succes important"

Anja Andersen: "Suntem în creştere de formă, am obţinut un succes important"

21 Feb 2011   •   09:45
Anja Andersen: "Suntem în creştere de formă, am obţinut un succes important"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenoarea echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Anja Andersen, a fost mulţumită de prestaţia elevelor sale în meciul câştigat, duminică, cu 31-27 în faţa lui Krim Ljubljana, în grupele principale ale Ligii Campionilor.

"Suntem în creştere de formă, am crescut mult şi la capitolul viteză, programul fizic făcut în ultima perioadă îşi spune cuvântul. Timpul petrecut împreună contează cel mai mult din punct de vedere al moralului. Mai sunt multe lucruri de pus la punct şi, mă repet, primele schimbări majore vor veni după trei luni. Azi am obţinut un succes important. Nu mă gândesc la meciul de la Ljubljana ci la cel viitor, cu Itxako", a spus Andersen.

Anja Andersen a precizat că primele luni de contract cu Oltchim sunt foarte importante: "Nu am venit la Oltchim doar pentru patru luni, dar această perioadă este importantă. Sper ca în acest timp oamenii să prindă încredere în mine. Nu simt presiunea despre care s-a tot vorbit. Toţi oamenii sunt minunaţi, iar fetele fac progrese fantastice".

"Sunt mulţumit de modul în care au decurs ostilităţile. Fetele au jucat mai atent în apărare şi mai eficient în atac. Suntem în grafic, avem patru puncte din trei meciuri dar pentru a fi siguri de calificare trebuie să aducem măcar un punct din deplasare. Ne putem califica şi cu şase puncte, dar ar trebui ca Buducnost să învingă la Krim. Oricum, în cazul în care vom termina la egalitate de puncte cu Ljubljana, probabil vom fi avantajaţi de succesul de azi la patru goluri diferenţă. În ultimul meci în Slovenia ne-au învins la un gol diferenţă", a spus şi preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu.

×
Subiecte în articol: handbal oltchim rm. valcea sporturi