x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Antrenorul lui Magee: "Bute va fi nervos şi va greşi!"

Antrenorul lui Magee: "Bute va fi nervos şi va greşi!"

18 Mar 2011   •   11:55
Antrenorul lui Magee: "Bute va fi nervos şi va greşi!"

Antrenorul pugilistului irlandez Brian Magee, panamezul Bernardo Checa, a declarat că adversarul elevului său în meciul pentru centura mondială la categoria supermijlocie, Lucian Bute, va fi extrem de nervos la partida de duminică dimineaţă, informează AFP.

"Brian este conştient de provocarea de la Montreal, însă dacă aveţi impresia că este panicat, vă înşelaţi. Brian este calm şi va rămâne aşa până la ora meciului. Pariorii din Las Vegas îl cotează cu o şansă de 1 la 15. Nimeni nu crede în victoria lui...cu excepţia echipei noastre. Brian nu va avea nimic de pierdut în ring, sâmbătă seară. Bute, în schimb, va avea multe de pierdut. Când se va îndrepta spre ring, Brian va fi surâzător şi calm, însă sunt convins că Bute va fi foarte nervos. În prezenţa fanilor săi, Bute va încerca să impresioneze publicul. Un pugilist tensionat, care vrea să facă prea multe, are tendinţa de a comite greşeli, prin mişcări ezistante sau prin tendinţa de se precipita", a declarat Checa.

Checa a recunoscut că a vizionat mai multe meciuri ale lui Bute."Bute este un pugilist abil, cu picioare lungi, dar pugiliştilor de acest tip le place să aibă garda jos cu intenţia evidentă de a incita adversarul să deschidă jocul. Este o tactică periculoasă când ai un faţă un boxer precum Brian, care adoră să declanşeze atacuri-surpriză. Brian este un boxer la fel de tenace precum Librado Andrade, care a fost aproape să-l facă KO pe Bute, în octombrie 2004. Bute nu va avea o seară liniştită, vă asigur", a declarat Checa.

Bernardo Checa a afirmat că a fost deranjat de faptul că oficialii InterBox au anunţat că Bute îl va întâlni, în octombrie, pe Mikkel Kessler. "Şefii de la InterBox au dovedit că nu au niciun respect pentru boxerul meu. Este evident că ei cred că victoria lui Bute va fi doar o formalitate. Ei vor realiza că nu a fost o idee bună să-l subestimeze pe Magee", a adăugat Checa.

Lucian Bute (31 de ani) îşi va pune în joc centura mondială la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pentru a şaptea oară, duminică dimineaţă, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, când îl va întâlni pe irlandezul Brian Magee.

×
Subiecte în articol: sportul lucian bute box brian magee ibf