x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bianca Andreescu a abandonat turneul WTA de la Strasbourg

Bianca Andreescu a abandonat turneul WTA de la Strasbourg

26 Mai 2021   •   09:48
Bianca Andreescu a abandonat turneul WTA de la Strasbourg
Sursa foto: Hepta

Jucătoarea canadiană Bianca Andreescu a abandonat turneul WTA de la Strasbourg, din cauza unei accidentări. Aceasta se calficase în sferturile de finală, transmite WTA. Competiția este dotată cu premii totale de 235.238 de dolari.

Sportiva, de origine română, are 20 de ani, se află pe locul 7 WTA și era a treia favorită a competiției. Ea a depășit optimile de finală, cu 6-1, 6-4, după ce a învins-o pe belgianca Maryna Zaneska (6-1, 6-4). La sfârşitul meciului a declarat forfait pentru restul turneului din cauza unor dureri abdominale.

"Nu vreau să forţez înainte de Roland Garros. Nu vreau să-mi asum riscuri. Nu cred că este ceva serios, dar în trecut am avut o mulţime de probleme fizice şi uneori s-au agravat, aşa că vreau să învăţ din acele greşeli. Este foarte dezamăgitor să renunţ, dar tenisul pe care l-am jucat aici a fost foarte bun", a explicat Andreescu.

Ea abandonat și finala turneului WTA 1.000 de la Miami, pe 3 aprilie, împotriva australiencei Ashleigh Barty, din cauza unei accidentări la piciorul drept. Apoi a fost testată pozitiv la vrusul SARS-CoV-2 şi a ratat participarea la turneul de la Madrid.


 

×
Subiecte în articol: bianca andreescu