x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bianca Andreescu, învinsă de Naomi Osaka în sferturi la Beijing (WTA)

Bianca Andreescu, învinsă de Naomi Osaka în sferturi la Beijing (WTA)

04 Oct 2019   •   19:28
Bianca Andreescu, învinsă de Naomi Osaka în sferturi la Beijing (WTA)
Sursa foto: Captura Video

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 6 mondial şi cap de serie numărul 5, a fost învinsă de japoneza Naomi Osaka, 5-7, 6-3, 6-4, vineri, în sferturile de finală ale turneului de tenis WTA de la Beijing, dotat cu premii de 8.285.274 dolari

Naomi Osaka, locul 4 mondial şi a patra favorită, s-a impus după două ore şi 15 minute în acest prim duel cu Bianca Andreescu şi a pus capăt seriei de 16 victorii ale canadiencei, câştigătoarea ultimului turneu de Mare Şlem al anului, US Open. Andreescu are 19 ani, iar Osaka este cu doi ani mai în vârstă.

Japoneza, fost lider mondial, o va întâlni în semifinale pe daneza Caroline Wozniacki, învingătoare vineri în faţa rusoaicei Daria Kasatkina, 6-3, 7-6 (7/5). Daneza, şi ea fost lider mondial, este acum pe poziţia a 19-a în ierarhia WTA şi cap de serie numărul 16 în capitala Chinei.

În cealaltă semifinală, australianca Ashleigh Barty, pe primul loc în ierarhia mondială şi cap de serie numărul unu la Beijing, va primi replica olandezei Kiki Bertens, cap de serie 8.

În sferturi, Barty a învins-o pe cehoaica Petra Kvitova, cap de serie 7, cu 4-6, 6-4, 6-3, iar Bertens a eliminat-o pe Elina Svitolina (Ucraina), cap de serie numărul trei, cu 7-6 (6), 6-2.
AGERPRES 

×
Subiecte în articol: bianca andreescu