x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bute, ironizat de un englez: "Cu cine s-a luptat? Eu sunt eroul lui!"

Bute, ironizat de un englez: "Cu cine s-a luptat? Eu sunt eroul lui!"

26 Mar 2011   •   17:28
Bute, ironizat de un englez: "Cu cine s-a luptat? Eu sunt eroul lui!"

Pugilistul britanic Carl Froch a declarat, pentru site-ul boxingfutures.com, că Lucian Bute se află pe primul loc la categoria supermijlocie, dar "nu s-a luptat cu nimeni", dându-l ca exemplu în acest sens pe cel mai recent adversar al românului, Brian Magee.

"Bute nu s-a luptat cu nimeni. Eu l-am învins pe Magee acum cinci ani şi aveam o mână ruptă din runda a doua. El este clasat pe primul loc în categorie, dar cu cine s-a luptat? Arbitrul a trebuit să îl ridice de pe podea la meciul cu Librado Andrade. Acel stil cu mâinile jos şi cu upercuturi rapide... probabil s-a luat după mine. Sunt eroul lui", a spus Froch, care deţine centura mondială la categoria supermijlocie, versiunea WBC, şi participă în prezent la turneul Super Six.

Lucian Bute şi-a apărat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic în repriza a zecea, într-un meci disputat, duminica trecută, la Centre Bell din Montreal.

×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi brian magee ibf