x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bute, la conferinţa de presă comună cu Mendy: "Vă promit că centura va rămâne la mine!" - video

Bute, la conferinţa de presă comună cu Mendy: "Vă promit că centura va rămâne la mine!" - video

06 Iul 2011   •   09:50
Bute, la conferinţa de presă comună cu Mendy: "Vă promit că centura va rămâne la mine!" - video

Pentru prima data de cand au venit in Romania, Lucian Bute si Jean Paul Mendy au stat la aceeasi masa, miercuri, la conferinta de presa oficiala inaintea meciului pentru titlul mondial IBF, programat sambata, la Romexpo.

Dupa discursul pugilistului francez, care a tinut sa multumeasca romanilor pentru ospitalitate, Bute a declarat ca il mai despart trei zile de un moment pe care il asteapta de patru ani. "In primul rand tin sa va multumesc tutoror pentru interesul acordat acestui eveniment si ma bucur sa vad ca exista un astfel de interes urias in jurul acestui meci. Sunt foarte fericit ca sunt aici si ca voi boxa acasa, un moment pe care il astept din 2007, de cand am devenit campion mondial. Atunci mi-am zis ca intr-o buna zi imi voi apara centura de campion in fata romanilor. Stiu ca foarte multi romani asteapta de multa vreme acest meci si sunt constient ca asteapta multe de la mine. De doua luni de zile in capul meu este doar jean Paul Mendy, un boxer foarte bun care nu a cunoscut infrangerea pana acum, un boxer pe care il respect foarte mult. Ii multumesc ca a venit in Romania sa lupte cu mine", a spus Bute.

Referitor la perioada de pregatire, campionul mondial a precizat: "Pregatirea mea a decurs conform planului. In prima faza am dorit sa venim undeva in Europa pentru a ne adapta la fusul orar, insa pana la urma am ales sa ramanem la Montreal. Ma simt foarte bine, sunt foarte emotionat si stiu ca presiunea va fi pe umerii mei. dar, mai stiu si simt suportul vostru si va multumesc inca o data. Va astept sambata la Romexpo sa fiti alaturi de mine si promit ca centura sa ramana la mine!".

×