x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bute: "Mă bucur că sportivi ca Mutu vin să mă încurajeze!"

Bute: "Mă bucur că sportivi ca Mutu vin să mă încurajeze!"

28 Iun 2011   •   06:41
Bute: "Mă bucur că sportivi ca Mutu vin să mă încurajeze!"

Pugilistul Lucian Bute a declarat, luni, dupa un antrenament in Sala Dinamo la care a asistat si fotbalistul Adrian Mutu, ca se bucura ca vin sa il incurajeze astfel de sportivi si ca atunci cand o sa-i permita timpul va fi si el alaturi de jucatorul Cesenei la un meci al echipei nationale.

"A fost o surpriza venirea lui Mutu, ma bucur ca sportivi ca el vin sa ma incurajeze. Lucruri de acest gen ma motiveaza mai mult inaintea unui meci. Adrian mi-a transmis sa raman cu picioarele pe pamant. Mi-a zis sa dau cu stanga la ficat, pentru ca stanga este arma mea mortala. Ii multumesc ca a venit sa ma vada la antrenament! Cand o sa-mi permita timpul o sa merg sa-l incurajez si eu pe el la nationala si chiar sper ca echipa nationala sa se califice la Campionatul European", a spus Bute.

Lucian Bute a precizat ca i-ar placea ca la meciul sau cu Jean Paul Mendy, din 9 iulie, sa fie prezenti toti marii sportivi ai Romaniei. "Mi-ar placea sa vina la meci toti marii sportivi, Hagi, Nadia, Ilie Nastase, toata lumea, de fapt mi-ar placea sa vina la meci toti romanii. Am nevoie de sprijinul lor si sunt convins ca vor fi alaturi de mine. Faptul ca e primul meu meci in Romania e o presiune in plus pentru mine, dar sper sa fiu concentrat pentru ca vreau sa dau tot ce pot ca sa castig. Indiferent cum, prin KO sau la puncte, cel mai important este sa castig si sa raman campion", a mentionat el.

Bute a mentionat ca nu are probleme in privinta greutatii: "Greutatea nu este o problema, aseara a ajuns si nutritionista si suntem in grafic. Mai sunt patru kilograme, dar nu e nici o problema, va asigur".

Lucian Bute isi va pune in joc pentru a opta oara centura mondiala in fata francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, in cadrul galei "Campion pentru Romania", ce va avea loc la Romexpo si va fi transmisa de Pro TV.

×
Subiecte în articol: adrian mutu lucian bute box sporturi