x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bute: "Magee e cel mai tare adversar de până acum"

Bute: "Magee e cel mai tare adversar de până acum"

24 Feb 2011   •   12:18
Bute: "Magee e cel mai tare adversar de până acum"
Sursa foto: /Intact Images
153491-bute-intact-images-20101025155948023.jpgPugilistul Lucian Bute, care îşi va apăra în luna martie titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a declarat că irlandezul Brian Magee este cel mai periculos adversar dintre cei care i-a avut până acum la profesionişti, informează ckac.com.

"Este un tip inteligent, care ştie box. Are multă experienţă, loveşte cu ambele braţe, apreciază bine distanţa şi pune presiune. Stilul său seamănă puţin cu al meu. Uneori se deplasează, alteori este agresiv. Este foarte periculos ca pugilist. Am înaintea mea cel mai bun adversar. Brian Magee are încredere în el. A declarat de mai multe ori că vine a Montreal pentru a face totul ca să câştige centura de campion mondial", a spus Bute.

Lucian Bute se pregăteşte pentru meciul cu Magee în Florida. Românul are un nou preparator fizic, Alain Delorme, care pregăteşte şi echipe naţionale de polo.

Bute îşi va pune centura în joc pentru a şaptea oară, la 19 martie, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, când îl va întâlni pe Brian Magee. Irlandezul, în vârstă de 35 de ani, a disputat 38 de partide în carieră, reuşind să câştige 34 (24 prin KO), pierzând trei şi remizând o dată.

Bute, 27 de victorii din tot atâtea partide, dintre care 22 prin KO, va boxa pentru a treia oară la profesionişti împotriva unui pugilist european, după rusul Serghei Tatevosian şi danezul Lolenga Mock.

Lucian Bute a câştigat titlul mondial în versiunea IBF la 19 octombrie 2007, după ce l-a învins pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci, Bute a reuşit să-şi apere cu succes centura în alte şase rânduri.

×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi