x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cavendish nu se predă

Cavendish nu se predă

de Sorin Anghel    |    05 Iul 2011   •   10:19
Cavendish nu se predă
Turul Frantei - Redon
Toata lumea asteapta momentul in care britanicul Mark Cavendish va obtine prima sa victorie din actuala editie a Turului Frantei. Va fi ca un moment de descatusare deoarece britanicul si-a obisnuit suporterii cu triumfuri inlantuite in etapele ce pot fi castigate in urma sprinturilor din finalul traseului.

In acest moment, rutierul de la HTC se afla pe locul 9 in clasamentul tricoului verde si anunta ca nu a renuntat la obiectivul sau, acela de a fi in fruntea clasamentului sprinterilor la finalul intrecerii. In etapa a 3-a, Cavendish a fost inregistrat cu acelasi timp ca al invingatorului Tyler Farrar, lucrul care s-a intamplat de altfel cu toti rutierii. Americanul a fost insa cel care a trecut primul linia de sosire. "M-am simtit bine inaintea finalului, chiar daca nu am putut castiga. Eu cred ca am in continuare sanse la castigarea tricoului verde. Pana acum am avut ghinion. Turul este foarte lung', spune rutierul care in 2010 a castigat cinci etape din Marea Bucla. Anul acesta au mai ramas doar sanse runde in care finalul il avantajeaza pe Cavendish.

Britanicul s-a aratat incomodat de faptul ca francezul Romain Feillu l-a incomodat inaintea de a trece linia de sosire sI nu a mai reusit sa se bata cu Tyler Farrar. "Eu mi-am facut treaba si ma bucur ca nu a castigat Cavendish', s-a aparat Feillu, care a incheiat cursa de ieri pe locul al doilea.

×
Subiecte în articol: turul frantei 2011