x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi CFR Cluj și U Craiova 1948, meci de baraj pentru Conference League

CFR Cluj și U Craiova 1948, meci de baraj pentru Conference League

de Redacția Jurnalul    |    28 Mai 2023   •   23:49
CFR Cluj și U Craiova 1948, meci de baraj pentru Conference League
Sursa foto: Fotbal Club Universitatea 1948

CFR Cluj a pierdut duminică seara partida cu Farul Constanța, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, dar a reușit totuși să-și păstreze locul 3 în clasament, după ce Universitatea Craiova a pierdut la rândul ei meciul de pe Ion Oblemenco, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

CFR Cluj avea nevoie de victorie în fața proaspetei campioane, Farul Constanța, pentru a nu depinde de rezultatul celuilalt meci, dintre Universitatea Craiova și Spsi OSK Sfântu Gheorghe, în lupta pentru locul 3. Loc 3 ce duce la un meci de baraj cu U Craiova 1948, pentru asigurarea unui loc în Conference League.

CFR Cluj – Farul Constanța s-a încheiat 1-2 (1-1), după ce ardelenii au condus prin golul lui Birligea, din minutul 15, iar Farul a ratat un penalti, prin Louis Munteanu, în minutul 45, la 3 minute după ce obținuse egalarea.

Același Munteanu a reușit din a doua încercare să transforme un nou penalty, în minutul 61, gol care a adus victoria constănțenilor, pusă în pericol doar de șutul în bară a lui Yeboah, patru minute mai târziu.

În celălalt meci jucat în paralel, de la aceași oră, Universitatea Craiova ar fi putut trece pe locul 3, cu o victorie pe teren propriu în fața câștigătoarei Cupei României, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, însă elevii lui Eugen Neagoe au fost ținuți la egalitate până în minutele suplimentare de joc, când oaspeții au marcat golul victoriei.

Astfel, barajul pentru accederea în Conference league, se va juca între CFR Cluj și U Craiova 1948, pe 1 iunie, la Cluj.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cfr cluj