x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cîrstea s-a oprit în optimi la Acapulco! Olaru continuă la dublu!

Cîrstea s-a oprit în optimi la Acapulco! Olaru continuă la dublu!

24 Feb 2011   •   09:08
Cîrstea s-a oprit în optimi la Acapulco! Olaru continuă la dublu!

Sorana Cîrstea, numărul 93 mondial, a ratat, miercuri, calificarea în sferturile de finală ale turneului WTA de la Acapulco (Mexic), dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari, informează site-ul wtatour.com.

Jucătoarea română a fost învinsă în turul 2, cu scorul de 6-2, 6-1, de sportiva spaniolă Laura Pous-Tios, poziţia 85 în clasamentul WTA, care a trecut în primul tur de jucătoarea română Simona Halep.

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Maria Koriţeva (România/Ucraina) s-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Acapulco (Mexic), dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

Olaru şi Koriţeva au trecut în sferturile de finală, scor 6-3, 5-7, 10-7, de cuplul Anna-Lena Gronefeld/Ipek Şenoglu (Germania/Turcia), cap de serie numărul 3.

Tot la Acapulco, perechea Irina-Camelia Begu/Alexandra Panova (România/Rusia) a beneficiat în primul tur de neprezentarea cuplului Olga Govorţova/Melanie Oudin (Belarus/SUA), iar în sferturi va întâlni perechea Sorana Cîrstea/Andreja Klepaci (România/Slovenia).

×