x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi CM de scrimă: Sabrerii români au cucerit bronzul mondial!

CM de scrimă: Sabrerii români au cucerit bronzul mondial!

09 Noi 2010   •   00:00
CM de scrimă: Sabrerii români au cucerit bronzul mondial!
UPDATE: 19:55 / Echipa masculină de sabie a României a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de scrimă de la Paris. După ce au pierdut în semifinale în faţa Rusiei, scor 32-45, tricolorii au câştigat în finala mică meciul cu echipa Belarusului, scor 45-41.

UPDATE: 16:25
/ Echipa de sabie a României, formată din Tiberiu Dolniceanu, Rareş Dumitrescu, Cosmin Hânceanu şi Florin Zalomir, a ratat calificarea în finala Campionatelor Mondiale de scrimă de la Paris, după ce a fost învinsă în semifinale de Rusia, cu scorul de 45-32, informează site-ul oficial al competiţiei.

România se va lupta, astăzi, de la ora 19:10, pentru medalia de bronz în "finala mică" a competiţiei, unde vor întâlni reprezentativa din Belarus, echipă ce a pierdut în semifinale în faţa Italiei, scor 25-45.

În finala probei de sabie pe echipe se vor înfrunta Italia şi Rusia.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Echipa de sabie a României, formată din Tiberiu Dolniceanu, Rareş Dumitrescu, Cosmin Hânceanu şi Florin Zalomir, s-a calificat în această după-amiază în semifinalele Campionatelor Mondiale de scrimă de la Paris, informează site-ul oficial al competiţiei.

România, care este campioana mondială en-titre în această probă, a învins, în sferturi, echipa Germaniei, cu 45-42. În optimi, tricolorii trecuseră cu scorul de 45-32 de formaţia Tunisiei.

În semifinale, România va întâlni, tot astăzi, echipa Rusiei, care a trecut, cu scorul de 45-32, de formaţia Coreei de Sud.

×
Subiecte în articol: stiri