x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Concurs de Skandenberg cu participare internatională: Romania International Open - Cupa Romanaţiului 2012

Concurs de Skandenberg cu participare internatională: Romania International Open - Cupa Romanaţiului 2012

23 Mar 2012   •   15:23
Concurs de Skandenberg cu participare internatională:  Romania International Open - Cupa Romanaţiului 2012

Sambata, 24-martie-2012, va avea loc cel mai puternic concurs international de skandenberg organizat pe plaiuri mioritice. Sala Polivalenta din municipiul Caracal va gazdui competitia de skandenberg Romania International Open - Cupa Romanatiului 2012.
Organizatorii sunt As CS Prietenia Caracal, Asociatia Romana de Skandenberg “Brat de Fier',Consiliul Local si Primaria Municipiului Caracal.

Cupa Romanatiului se afla la cea de-a patra editie. In editiile precedente, concursul a crescut treptat de la o competitie regionala, la una nationala si apoi internationala. Numarul de participanti a atins deja cifra sutelor, iar spectatorii si telespectatorii au vazut un show pe cinste.

In acest an, 2012, ca de obicei, multipli campioni nationali si internationali ai acestui sport sunt asteptati in cochetul municipiu din judetul Olt. Se fac pregatiri intense pentru peste 200 de sportivi din mai multe tari.

Vor avea loc lupte atat cu bratul drept, cat si cu bratul stang, iar categoriile de greutate sunt exact dupa modelul marilor competitii profesioniste de afara.

Categoria vedeta va fi fara indoiala cea supergrea. Vedetele care si-au confirmat prezenta aici sunt: campionul mondial Krasimir Kostadinov – Bulgaria, castigatorul de anul trecut la bratul drept; vicecampionul european Ioan URSU Puscasu, castigator anul trecut la bratul stang; bronzul european Danut URIASUL Borbil, cel mai masiv concurent roman, de 160 kg; vicecampionul national Radu VALAHU Georgescu, cunoscut publicului si prin show-ul special creat la fiecare eveniment.

Deoarece organizatorii isi doresc sa urce ratingul competitiei, va participa din partea Federatiei Europene de Skandenberg (EAF), reputatul arbitru international si supervisor Mr. David Shead din Marea Britanie. Acesta este o somitate in sportul mondial, unul dintre cei care au compus actualele reguli de arbitraj in skandenberg si are peste 30 de ani de experienta specifica.



Programul competitiei din 24.03.2012 – Sala Polivalenta, Caracal
● 08.00 – 10.00 Cantarul oficial si inregistrarea concurentilor
● 12.00 Deschiderea oficiala
● Tururi preliminare bratul stang si bratul drept
● Finale si premieri bratul stang
● 18.00 Finale si premieri la categoriile de seniori bratul drept
● Cel mai bun dintre campioni: Open seniori bratul drept
Mai multe amanunte pe www.bratdefier.ro

×
Subiecte în articol: skandenberg