x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristian Tudor Popescu: ”Tomljanovic a făcut meciul, ea a făcut spectacolul. Simona a rezistat sub rafale și meritul ei e că a reușit să nu se enerveze”

Cristian Tudor Popescu: ”Tomljanovic a făcut meciul, ea a făcut spectacolul. Simona a rezistat sub rafale și meritul ei e că a reușit să nu se enerveze”

10 Feb 2021   •   15:01
Cristian Tudor Popescu: ”Tomljanovic a făcut meciul, ea a făcut spectacolul. Simona a rezistat sub rafale și meritul ei e că a reușit să nu se enerveze”
Sursa foto: Hepta

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut o analiză a victoriei spectaculoase obținută de Simona Halep în fața australiencei Ajla Tomljanovic. Românca a revenit de la 2-5 în setul decisiv.

„Au fost niște bucurii aceste meciuri ale Soranei și ale Simonei, în ordine nu numai cronologică. Au fost câștigate în mod diferit de jucătoarele noastre. Simona a câștigat acest meci, sau mai degrabă să spun că Tomljanovic a fost înfrântă nu de Simona Halep de astăzi, 10 februarie 2021, ci de Simona Halep din ultimii zece ani, în care a rămas la vârful tenisului mondial.

Această Simona a reușit să o învingă pe Tomljanovic, care a făcut un meci absolut memorabil, un meci superb, a luat inițiativa mereu, era și singura tactică în fața constanței Simonei, asta era singura tactică pe care a reușit să o aplice Tomljanovic, o ploaie de lovituri decisive care au intrat cu noroc. Aproape că e o ilustrare a proverbului că soarta îi ajută pe cei îndrăzneți.

Ea a făcut meciul, ea a făcut spectacolul. Simona a rezistat sub rafale și meritul ei e că a reușit să nu se enerveze. Așa se poate întâmpla când ești numărul doi mondial și ai meci cu numărul 70, și vezi că adversara mult mai slab cotată nu se lasă bătută într-o oră poți să te enervezi”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi Sport.

×
Subiecte în articol: cristian tudor popescu simona halep