x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristina Neagu, al doilea golgeter al CE la finalul grupelor principale

Cristina Neagu, al doilea golgeter al CE la finalul grupelor principale

17 Dec 2010   •   11:10
Cristina Neagu, al doilea golgeter al CE la finalul grupelor principale

Handbalista română Cristina Neagu a coborât pe locul secund în clasamentul golgeterilor, la CE din Danemarca şi Norvegia, la finalul meciurilor din grupele principale, fiind detronată de Bojana Popovic (Muntenegru), cu doar un gol diferenţă.

După şase meciuri jucate la CE din Danemarca şi Norvegia, Bojana Popovic are 41 de goluri marcate, cu doar unul mai mult decât Cristina Neagu. Joi, în ultimele meciuri din grupa principală I, Neagu a intrat pe teren doar la aruncările de la 7 metri, marcând de trei ori, în timp ce Popovic a înscris de opt ori în disputa câştigată cu Danemarca (30-29).

Până la finalul competiţiei, Muntenegru va mai juca însă un singur meci, pentru locurile 5-6, cu Rusia, în timp ce România mai are programată semifinala cu Suedia şi, în funcţie de rezultat, finala mică sau finala mare. Astfel, Cristina Neagu are şansa să revină în fotoliul de lider al clasamentului golgeterilor.

Interul României nu a pierdut însă primul loc în clasamentul paselor decisive, cu 29 de assist-uri, cu două mai mult, faţă de ocupanta locului secund, suedeza Isabelle Gullden.

×