x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristina Vărzaru are ruptură şi nu mai poate juca la CE

Cristina Vărzaru are ruptură şi nu mai poate juca la CE

12 Dec 2010   •   13:57
Cristina Vărzaru are ruptură şi nu mai poate juca la CE
Sursa foto: /AFP

Naţionala de handbal feminin a României nu mai poate conta pe căpitanul Cristina Vărzaru la această ediţie a Campionatelor Europene, după ce extrema dreaptă s-a accidentat în minutul 2 al meciului cu Serbia, acuzând probleme la gleznă.

După Investigaţiile realizate astăzi, diagnosticul dat de medici a fost ruptură musculară în zona tendonului de la gleznă. "Din păcate, pentru Cristina Vărzaru s-a terminat Campionatul European. A suferit o ruptură musculară în zona tendonului de la gleznă, nu mai este nimic de făcut!", a declarat şi selecţionerul Radu Voina.

"Accidentarea nu e foarte gravă, dar din păcate Campionatul European s-a terminat pentru mine. Asta e, nu mai e nimic de făcut. Nu plâng, nişte smiorcăieli nu le-ar face bine nici fetelor pi nici mie, nu ar grăbi însănătoşirea. Nu voi putea juca aproximativ două luni. Bine că nu mi-am rupt tendonul lui Ahile ca să stau nouă luni. Aşa, va trece mai repede timpul", a spus şi Cristina Vărzaru.

În locul Cristinei Vărzaru a fost chemată de urgenţă din ţară Ada Nechita, extrema dreaptă a campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Elevele lui Radu Voina vor juca primul meci împotriva Croaţiei, mâine, de la ora 19:45.

×