x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristina Vărzaru, operată în Danemarca

Cristina Vărzaru, operată în Danemarca

04 Mai 2011   •   13:53
Cristina Vărzaru, operată în Danemarca
Sursa foto: /Intact Images

Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Vărzaru, a fost supusă unei intervenţii chirugicale la tendonul lui Ahile, marţi, la Viborg. Handbalista a fost nevoită să încheie sezonul prematur după operaţia care a avut loc într-o clinică privată din oraşul danez.

Potrivit informaţiilor oferite de club, intervenţia chirugicală a Cristinei Vărzaru a decurs bine, sportiva având nevoie de aproximativ trei luni de recuperare. "Sperăm ca ea să fie aptă fizic în luna iulie, când echipa se va reuni", au afirmat oficialii de la Viborg HK, echipă care mai are de jucat finala mică a campionatului danez în acest sezon.

Cristina Vărzaru s-a accidentat în timpul Campionatului European din luna decembrie, fiind nevoită să facă o pauză de două luni. Ea a reintrat pe teren la finalul lunii februarie, jucând pentru Viborg HK inclusiv în meciul decisiv pentru calificarea în finala mare a campionatului danez, din 30 aprilie, însă starea sa de sănătate s-a agravat şi a fost nevoie de operaţie.

×