x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristina Vărzaru revine după o absenţă de 10 săptămâni!

Cristina Vărzaru revine după o absenţă de 10 săptămâni!

26 Feb 2011   •   14:26
Cristina Vărzaru revine după o absenţă de 10 săptămâni!

Căpitanul naţionalei feminine de handbal, Cristina Vărzaru, va reveni pe teren, sâmbătă, la echipa sa de club Viborg HK, după 10 săptămâni de pauză forţată, din cauza unei accidentări suferite în timpul Campionatului European din luna decembrie.

"A trecut mult timp, mai mult decât mă aşteptam, dar acum sunt sănătoasă şi bucuroasă să revin în echipă, mai ales că avem un meci important. De cinci ani, de când sunt la Viborg, a fost totdeauna o provocare să joc împotriva lui Ikast şi va fi la fel şi sâmbătă. Este important pentru noi să câştigăm, pentru că luptăm în continuare pentru primul loc", a declarat Cristina Vărzaru, citată de site-ul oficial al echipei sale, înaintea partidei de sâmbătă, în deplasare, cu FC Midtjylland (fostă Ikast).

După 18 etape disputate în liga daneză, Viborg se află pe locul secund, cu 30 de puncte, după Randers HK (32), dar înaintea adversarei de sâmbătă, FCM (27).

Cristina Vărzaru s-a accidentat în 11 decembrie, în minutul 3 al partidei dintre România şi Serbia, de la Campionatul European.

×