x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cupa Davis: Argentinienii se tem de meciul cu România

Cupa Davis: Argentinienii se tem de meciul cu România

01 Mar 2011   •   10:15
Cupa Davis: Argentinienii se tem de meciul cu România
Sursa foto: /Reuters

Tenismanul Juan Monaco a declarat, luni, că întâlnirea echipei de Cupa Davis a Argentinei cu România, din primul tur al Grupei Mondiale, nu va fi uşoară pentru sud-americani aşa cum cred mulţi şi că Victor Hănescu este un jucător foarte respectat în circuitul ATP, informează canchallena.com.

"Suntem foarte concentraţi, pentru că întâlnirea cu România nu va fi uşoară, cum cred mulţi. Românii joacă destul de bine. Au devenit mai încrezători la dublu pentru că au câştigat titlul la Acapulco. În plus, Hănescu este un jucător de simplu foarte respectat în circuit. Dar o vom scoate la capăt", a spus Monaco.

Referitor la posibilitatea de a juca împotriva lui Hănescu în prima zi a întâlnirii de la Buenos Aires, Monaco a spus că meciurile cu românul sunt întotdeauna dificile. "Are aproape doi metri şi o formă fizică foarte bună. Dacă va fi cazul, îl voi înfrunta cu responsabilitate. Faptul că jucăm acasă este un avantaj de care trebuie să profităm. (...) Argentina poate ajunge că câştige Cupa Davis. Avem o echipă mare. Juan Martin del Porto este din nou în formă, deci avem opţiuni şi putem să jucăm pe orice suprafaţă", a adăugat tenismanul argentinian.

Echipa Argentinei a efectuat, luni, primul antrenament în vederea întâlnirii cu România, programată la sfârşitul acestei săptămâni, la Buenos Aires, pe zgură. Căpitanul nejucător al Argentinei, Modesto Vazquez, a anunţat că David Nalbandian, Juan Monaco, Juan Ignacio Chela şi Eduardo Schwank vor forma echipa care va juca împotriva României. Nalbandian şi Monaco vor evolua la simplu, în timp ce în partida de dublu vor juca Schwank şi Chela.

Echipa României, condusă de Andrei Pavel, va fi formată din Victor Hănescu, Adrian Ungur, Victor Crivoi şi Horia Tecău. Hănescu şi Tecău au câştigat, în week-end-ul trecut, proba de dublu din cadrul turneului de la Acapulco.

×