x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Del Potro, bun pentru meciul cu România! Argentinianul revine în ianuarie!

Del Potro, bun pentru meciul cu România! Argentinianul revine în ianuarie!

09 Dec 2010   •   15:21
Del Potro, bun pentru meciul cu România! Argentinianul revine în ianuarie!

141753-del-potro.jpgTenismanul argentinian Juan Martin del Potro, care a participat la doar trei turnee în 2010 din cauza unei accidentări, va reveni în circuitul ATP în luna ianuarie, la Sydney, cu două luni înaintea meciului Argentina - România din primul tur al Gruperi Mondiale din Cupa Davis.

Del Potro a primit un wild-card din partea organizatorilor concursului australian Medibank International Sydney, programat în perioada 9-15 ianuarie. El va juca, astfel, din nou într-un turneu profesionist după o pauză de mai bine de trei luni.

Sud-americanul a suferit pe 19 mai o intervenţie chirurgicală la încheietura mâinii drepte, după care a revenit pe teren abia în septembrie. El a fost eliminat în primul tur al celor două turnee la care a mai concurat, Bangkok şi Tokyo şi a ratat ocazia de a-şi apăra titlul la US Open cucerit în 2009.

Meciul dintre echipele de Cupa Davis ale Argentinei şi României, contând pentru primul tur al Grupei Mondiale, se va disputa în weekend-ul 4-6 martie 2011, probabil la Buenos Aires. Singura întâlnire directă a avut loc în 1981, la Timişoara, în sferturile de finală ale competiţiei, şi a fost câştigată de sud-americani cu scorul de 3-2.

×