x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Elena Bogdan, calificată în sferturile probei de dublu la Monterrey

Elena Bogdan, calificată în sferturile probei de dublu la Monterrey

01 Mar 2016   •   11:30
Elena Bogdan, calificată în sferturile probei de dublu la Monterrey
Sursa foto: wikimwdia commons

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Elena Bogdan și elvețianca Viktorija Golubic s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu, la turneul WTA de la Monterrey (Mexic), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după victoria cu 4-6, 6-1, 10-6 în fața cuplului japonez Shuko Aoyama/Makoto Ninomiya.

Bogdan și Golubic și-au asigurat 1.820 dolari și 60 de puncte WTA, iar în sferturi vor înfrunta învingătoarele din meciul care opune cuplul Petra Martic (Croația)/Maria Sanchez (SUA) perechii Anastasia Rodionova (Australia)/Alicja Rosolska (Polonia), cap de serie numărul doi.

Alexandra Dulgheru (26 ani, 67 WTA) și-a aflat adversara din primul tur la simplu, Julia Glushko (Israel), o jucătoare de 26 de ani, aflată pe locul 134 în lume, care a dispus în ultimul tur al calificărilor de neozeelandeza Marina Erakovic, cu 6-0, 6-4. Dulgheru și Glushko vor fi adversare în premieră.

Britanica Heather Watson (84 WTA) a produs surpriza primei zile, prin victoria cu 6-4, 6-7 (0), 6-3 în fața niponei Misaki Doi (54 WTA), prin prisma locurile ocupate în ierarhia mondială. A fost a patra victorie a britanicei în tot atâtea confruntări directe.

Alte rezultate înregistrate luni în primul tur:
Mirjana Lucic-Baroni (Croația) — Tatiana Maria (Germania) 7-5, 6-4
Johanna Konta (Marea Britanie/N. 4) — Mariana Duque-Marino (Columbia) 6-3, 6-3
Alison Van Uytvanck (Belgia/N. 6) — Irina Falconi (SUA) 6-4, 6-2 

×
Subiecte în articol: elena bogdan alexandra dulgheru