x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Finala WTA 2023 a fost amânată din cauza ploii

Finala WTA 2023 a fost amânată din cauza ploii

de Redacția Jurnalul    |    05 Noi 2023   •   19:00
Finala WTA 2023 a fost amânată din cauza ploii

Confruntarea decisivă din cadrul turneului de tenis feminin WTA Finals 2023 a fost amânat pentru luni, pentru deoarece abia duminică noaptea se vor încheia semifinalele la simplu și dublu, amânate din cauza vremii nefavorabile.

Sâmbătă a fost cea mai nefastă zi din punct de vedere al vremii, care a întrerupt în două rânduri prima semifinală de simplu dintre Jessica Pegula și Coco Gauff. Cele două americance își începuseră de fapt meciul cu cel puțin o oră întârziere.

Pegula nu s-a lăsat afectată de vreme învingând-o categoric pe Gauff și păstrându-și intactă campania imaculată pentru a ajunge în finală. Ea este acum la distanță de o victorie de premiul de 3.024.000 de dolari.

Aryna Sabalenka și Iga Swiatek au putut juca doar trei game-uri în a doua semifinală când ploaia a început din nou să cadă abundent. Ambele jucătoare, care au criticat starea terenului, s-au chinuit să joace din cauza vântului puternic.

Ordinea de disputare de duminică va cuprinde acum trei meciuri de dublu, dintre care unul va determina ultima semifinalistă.

Jessica Pegula și Coco Gauff sunt la un set distanță de calificarea în semifinale pentru prima dată ca pereche de dublu la WTA Finals.

Ele vor relua meciul întrerupt, la ora locală 12:30, întâlnind perechea alcătuită din Laura Siegemund și Vera Zvonareva, finaliste la dublu la US Open.

Cea care va reuși, va reveni pe teren câteva ore mai târziu pentru a juca în cea de-a doua semifinală. Asta înseamnă că Sabalenka și Swiatek sunt programate ca ultim meci pe teren, nu înainte de ora locală 16:30, pentru semifinala de simplu.

×
Subiecte în articol: wta tenis finala wta 2023 ploaie