x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Grav accident suferit de cea mai valoroasă schioare a momentului. Americanca Lindsey Vonn şi-a rupt genunchiul (VIDEO)

Grav accident suferit de cea mai valoroasă schioare a momentului. Americanca Lindsey Vonn şi-a rupt genunchiul (VIDEO)

05 Feb 2013   •   20:31
Grav accident suferit de cea mai valoroasă schioare a momentului. Americanca Lindsey Vonn şi-a rupt genunchiul (VIDEO)

Cvadrupla campioană mondială la schi, americanca Lindsey Vonn a suferit marţi un teribil accident chiar în cursa inaugurală, cea de Super G, a Campionatelor Mondiale care se defăşoară în Austria, la Schladming.

 
Schioarea în vârstă de 29 de ani a rămas prăbuşită pe pârtie, iar medicii i-au acordat primul ajutor timp de 12 minute înainte de a fi transportată cu un elicopter la spitalul din localitate. 
 
Diagnosticul a fost unul destul de dur, Vonn suferind o fractură la genuchiul piciorului drept, care o scoate din circuit cel puţin trei luni, ceea ce înseamnă încheierea sezonului pentru ghinionista schioare.
 
Dincolo de performanţele sportive, Lindsey fiind una dintre cele doar două femei cvadruple campioane mondiale din istoria schiului, americanca este recunoscută drept şi cea mai frumoasă schioare din circuit, fiind una dintre favoritele tabloidelor de peste Ocean, care scriu că în noiembrie anul trecut Vonn a început o relaţie cu Tiger Woods.
 

×