x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi HALEP la ora adevarului. Are de aparat cel mai pretios trofeu al carierei -INDIANA WELLS

HALEP la ora adevarului. Are de aparat cel mai pretios trofeu al carierei -INDIANA WELLS

de Dan Constantin    |    05 Mar 2016   •   20:16
HALEP la ora adevarului. Are de aparat cel mai pretios trofeu al carierei -INDIANA WELLS

La incepututul anului trecut Simona Halep se afla in plina forma.Venea dupa finala de la Singapore, castiga in serie circuitul din Golf. Indiana Wells confirma o ascensiune ce parea greu de oprit.CASTIGA CELE 1000 DE PUNCTE ale celui mai important turneu in afara celor de Grand Slams INVINGAND-O PE SERENA WILLIAMS. Se instala pe locul doi in clasamntul mondial.

Dupa acel varf a urmat o lunie descendenta pentru Simona.Sfarsitul de an si debutul in 2016 a fost de cosmar. Nerefacuta dupa accidentari, nervoasa,cu instabilitate la antrenori,ea a coborat pana la locul 5 in clasamentul WTA.Cu o singura victorie importanta, la Kvitova , in Cupa Federatiei, Simona incepe cu adevarat anul competitional în turneul din California . Indiana Wells 2016 poate fi marea sansa a relansarii și mentinerii in randul jucatoarelor care vizeaza pozitiile de top.
Halep are de aparat la turneul care incepe in 9 martie punctele de anul trecut dar mai ales are ocazia sa anuleze trendul descrescator de forma.
Ierarhiile DIN TENISUL FEMININ SUNT MAI VOLATILE CA NICICAND .Sub Serena Williams clasamentul clocoteste si este relativ sor de schimbat .
Anul trecut la Indiana Wells cap de serie au fost, dupa nr 1 mondial, SHARAPOVA,HALEP,WOZNYACKI,IVANOVIC,BOUCHARD,RADWANSKA, MACAROVA.

In 2016 distributia pe tablou va pleca de la clasamentul la zi WTA care o are in frunte pe neclintita Serena Williams,urmata de KERBER, RADWANSKA,MUGURUZA , HALEP.

Kerber era anul trecut la Indiana Wells cap de serie nr 13. 

×
Subiecte în articol: Simona Halep