x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Handbal: HCM Constanţa, campioană pentru a şasea oară

Handbal: HCM Constanţa, campioană pentru a şasea oară

07 Mai 2011   •   16:33
Handbal: HCM Constanţa, campioană pentru a şasea oară
164279-.jpgEchipa HCM Constanţa a devenit azi pentru a şasea oară în istorie campioana României la handbal masculin, la fix un an de la decesul antrenorului Zoran Kurtes, comemorat de fani la Constanţa. HCM Constanţa a devenit campioană după victoria înregistrată în meciul din deplasare cu Steaua, scor 37-32.

La Constanţa, aproximativ 50 de suporteri l-au comemorat pe Zoran Kurtes la sala Sporturilor, unde au aprins lumânări şi au afişat mai multe bannere: "Nu te vom uita niciodată", "Întotdeauna în inimile noastre", "RIP Zoran".

"Nu-mi vine să cred că a trecut un an, în toată această perioadă ne-am gândit mereu la el. Nu am uitat şi ştiu că şi el ne-a vegheat de sus. Ne-a sunat şi soţia lui Zoran şi ne-a felicitat pentru un nou titlu de campioană. Mi-e dor de momentele cu Zoran. Dumnezeu îi ia de multe ori pe cei buni şi nu ne putem opune", a declarat directorul exectiv al HCM Constanţa, Nurhan Ali.

Antrenorul sârb al echipei de handbal masculin HCM Constanţa, Zoran Kurtes, a murit, în 7 mai 2010, în camera sa de la Hotelul "Flora" din staţiunea Mamaia. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani se uita la un meci de baschet, împreună cu un prieten sârb, iar la un moment dat i s-a făcut rău. Prietenul său a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la sosirea echipajului de la Ambulanţă, Kurtes era în stop cardio-respirator şi fără semne vitale. Medicii i-au făcut manevre de resuscitare, fără să reuşească să-l salveze pe antrenor. Ulterior, necropsia a stabilit că decesul a fost provocat de asfixia mecanică cu conţinut gastric.

×
Subiecte în articol: handbal hcm constanta sporturi