x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Handbal: Ioan Gavrilescu şi-a dat demisia de la Oltchim

Handbal: Ioan Gavrilescu şi-a dat demisia de la Oltchim

30 Mar 2011   •   10:57
Handbal: Ioan Gavrilescu şi-a dat demisia de la Oltchim

Preşedintele campioanei României la handbal feminin, Ioan Gavrilescu, a anunţat azi că a decis să îşi încheie activitatea după 33 de ani în care a condus acest club, din motive strict personale.

"Confirm că la data de 25.03.2011 am înregistrat la club cererea mea de demisie din funcţia de preşedinte al Clubului Sportiv Oltchim Râmnicu Vâlcea, întrucât, din motive strict personale şi familiale, am hotărât să încetez activitatea de la club. Cererea o voi prezenta, în conformitate cu statutul clubului, în Adunarea Generală a acestuia din data de 07.04.2011", a declarat Gavrilescu.

"Referitor la problema antrenorilor la Oltchim, menţionez că sunt un aprig susţinător al profesorului Radu Voina, selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin, antrenorul care a realizat cea mai bună performanţă europeană din istoria clubului şi anume calificarea echipei în finala Ligii Campionilor din sezonul 2009/2010, personal excluzând în prezent oricare altă variantă. Insist şi repet, încetarea activităţii mele la club este generată în exclusivitate de motive strict personale, alte cauze sau motive invocate reprezentând simple speculaţii", a mai declarat Ioan Gavrilescu.

×