x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Handbal: UCM Reşiţa - Vardar Skopje, în sferturile Cupei Cupelor

Handbal: UCM Reşiţa - Vardar Skopje, în sferturile Cupei Cupelor

01 Mar 2011   •   12:24
Handbal: UCM Reşiţa - Vardar Skopje, în sferturile Cupei Cupelor
Sursa foto: /Intact Images

154240-153542-20100524115442031.jpgVicecampioana României la handbal masculin, UCM Reşiţa, va întâlni formaţia macedoneană Vardar Skopje, în sferturile de finală ale Cupei Cupelor, potrivit tragerii la sorţi care a avut loc azi, la Viena.

Salvată de autorităţile locale din Caraş-Severin după problemele financiare din ultimele luni, UCM va juca primul meci la 26 sau 27 martie, la Reşiţa, returul fiind programat la 2 sau 3 aprilie, în deplasare.

"Este o tragere la sorţi acceptabilă pentru noi, adversarii au poate acel avantaj, pe care noi nu îl mai avem, de a fi o echipă omogenă de la începutul sezonului. Noi, după cum se ştie, am avut multe schimbări în lot, dar sper să jucăm la capacitate maximă şi să ieşim cu capul sus. Nu prea mai contează în handbalul modern că joci acasă sau în deplasare returul. Eu am încredere şi sper în continuare că publicul va fi alături de noi şi ne va ajuta să ne calificăm în semifinale", a declarat antrenorul lui UCM, Gligore Czari.

În Challenge Cup, Ştiinţa Bacău va întâlni în sferturile de finală formaţia norvegiană OIF Arendal. Manşa tur se va juca în 26-27 martie, la Bacău, iar cea retur, peste o săptămână, în Norvegia.

×