x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi HCM, nou eşec în Liga Campionilor: 29-32 cu Flensburg

HCM, nou eşec în Liga Campionilor: 29-32 cu Flensburg

03 Dec 2010   •   10:00
HCM, nou eşec în Liga Campionilor: 29-32 cu Flensburg
Sursa foto: /Reuters

La primul meci în Liga Campionilor al antrenorului Ion Crăciun, HCM Constanţa a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 32-29 (17-12), de formaţia germană SG Flensburg-Handewitt, într-un meci contând pentru etapa a VII-a din grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin.

Marcatorii formaţiei constănţene au fost Stavrositu - 6 goluri, Mureşan, Angelovski, Toma, Csepreghi, Schuch şi Sadoveac - câte 3, Buricea şi Riganas - câte 2, Sabou - un gol. Din tabăra germanilor, cel mai bun marcator a fost Eggert cu 9 goluri.

Antrenorul constănţenilor, Ion Crăciun, cel care a promovat echipa în prima ligă în 1998 după o absenţă de şase ani, a declarat după meci că echipa sa a făcut multe greşeli: "Am intrat timoraţi, au fost multe inexactităţi care au pus echipa germană pe contraatac, oaspeţii înscriind multe goluri nemuncite. În partea a doua am revenit, am pus probleme în faţa unei echipe foarte bune, dar mai avem multe de pus la punct: apărarea, finalizarea".

La rândul său, jucătorul Laurenţiu Toma a precizat că HCM mai păstrează şanse de calificare. "Nu ştiu dacă s-a văzut o diferenţă aşa mare, dar i-am şi ajutat să câştige pentru că am făcut multe greşeli. Jocul nostru a fost mai bun şi avem speranţe în continuare. Rămân şanse de calificare", a spus Toma.

Cu doar două victorii şi cinci înfrângeri, HCM a acumulat 4 puncte şi ocupă locul 5 în grupă, având şanse infime de calificare în optimile de finală ale competiţiei, unde vor ajunge primele patru clasate din fiecare grupă. Celelalte meciuri din grupă sunt programate în acest weekend.

Programul meciurilor HCM în grupa D, în continuare, este următorul: HC Zagrreb-HCM Constanţa (19 februarie), HC Bosna Sarajevo-HCM Constanţa (26 februarie) şi HCM Constanţa-Renovalia Ciudad Real (3 martie), în ultimul meci din această fază.

×