x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Heidi Loke: „Încă am coşmaruri cu meciul de la Vâlcea”

Heidi Loke: „Încă am coşmaruri cu meciul de la Vâlcea”

de Istvan Deak    |    03 Apr 2012   •   15:27
Heidi Loke: „Încă am coşmaruri cu meciul de la Vâlcea”

Desemnata cea mai buna jucatoare de handbal a lumii in 2011, norvegianca Heidi Loke (Gyori Eto) sustine ca inca nu a reusit sa depaseasca partida de duminica de la Valcea, pierduta cu scorul de 31-35 in fata Oltchimului. 'La doua zile de la meci, sunt putin mai optimista. Nu putem juca asa rau de doua ori consecutiv. Asa cum publicul a impins echipa gazda de la spate, asa speram si noi sa obtinem calificarea in partida de sambata de la Veszprem. Sincer nu am reusit sa dorm prea mult in ultimele doua nopti. Am avut permanent cosmaruri cu meciul de la Valcea. O astfel de partida trebuie uitata cat mai repede. Sunt convinsa ca putem obtine calificarea', a declarat Heidi Loke.

'La pauza le-am cerut sa considere ca a fost 0-0'
Daca in presa ungara antrenorul Karl Erik Bohn a refuzat sa faca prea multe comentarii de ordin tehnico-tactic, tonul antrenorului s-a schimbat in presa din Norvegia: 'Mi-as fi dorit sa fi respectat mingea mai mult. Este inadmisibil sa primim 8 goluri in cinci minute. Am fost complet surprinsi de ceea ce ni se intampla si nu eram obisnuiti sa reactionam la asa ceva. Ma bucur ca am schimbat-o pe Lunde cu Palinger, chiar daca acum multi imi reproseaza ca de ce nu am facut schimbarea mai repede si de ce nu le-am introdus pe Hornyak si Orban mai devreme', spune Bohn, care sustine ca le-a cerut jucatoarelor la pauza sa castige repriza secunda. 'La pauza le-am spus ca scorul incepe de la 0-0 si trebuie sa castigam si repriza secunda. M-au ascultat 10 secunde, dupa care am cazut complet. Revenirea Oltchimului s-a datorat jocului combinativ de exceptie. Nu pot decat sa le felicit pe romance si sa sper ca nu vor repeta isprava si sambata. Valcea nu ne-a aratat lucruri neobisnuite. Au fost la fel de bune cum ne asteptam sa fie, doar ca in repriza secunda le-a intrat totul. Fiecare aruncare la poarta a fost gol. Urmeaza o saptamana grea cu trei antrenamente la Veszprem si doua la Gyor. Sincer nu le pregatesc surprize celor de la Valcea, astept doar ca jucatoarele mele sa joace la adevarata lor valoare', a adaugat Bohn, care a tinut sa puncteze ca rezultatul de la Valcea nu este o rusine pentru formatia sa. 'Sa pierzi la o diferenta de patru goluri in fieful unei echipe fantastice cum este Valcea este aproape un lucru normal. Problema nu este ca am pierdut, ci modul in care am facut-o. Astept fanii sa ne sustina cu fanatism si le promitem ca vom lupta pana la ultimul strop al energiei noastre', a incheiat Bohn.

Contrat de antrenorii maghiari: 'Gyorul nu stie sa se apere'
Antrenorul formatiei Gyori Eto a fost contrat dur in cotidianul Nemzeti Sport. 'Tot meciul am injurat de nervi, dar sa pornim de la faptul ca antrenorul Karl Erik Bohn nu stie sa faca schimbari. Iar la acest nivel nici o echipa nu este capabila sa duca la bun sfarsit un meci fara sa faca schimbari. Un lucru real care trebuie spus dupa aceasta partida este ca Gyor este o echipa incapabila sa se apere. In afara de Amorim si Hornyak, restul jucatoarelor nu stiu sa faca faza defensiva. Nu exista colaborare in defensiva, iar acesta este cheia partidei retur. Gyor a primit 31 de goluri la un meci de campionat cu Kiskunhalas, atunci sa ne miram ca Valcea le-a dat 35A', se intreaba retoric antrenorul Laurencz Laszlo, care spune ca echipa maghiara este dependenta de forma portarilor. 'Lacunele din aparare sunt trecute cu vederea prin forma de exceptie a portarilor si prin procentajul ridicat al golurilor marcate. La Valcea, poarta nu a mers si asta s-a vazut imediat pe tabela. Sa ne bucuram ca am scapat cu doar patru goluri, desi returul nu se anunte nici pe departe mai usor', a incheiat Laurencz Laszlo.(deak.istvan@jurnalul.ro)

×