x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Începe prima ediție a Campionatului European de Sex. Cum se va desfășura competiția

Începe prima ediție a Campionatului European de Sex. Cum se va desfășura competiția

de Redacția Jurnalul    |    06 Iun 2023   •   22:30
Începe prima ediție a Campionatului European de Sex. Cum se va desfășura competiția
Sursa foto: Hepta

Prima ediție a Campionatului European de Sex începe, joi, la Göteborg, în Suedia. Evenimentul va dura mai multe săptămâni, cu câte 6 ore de concurs în fiecare zi. Jurizarea este făcută și de spectatori.

Sexul este recunoscut ca sport în Suedia, iar primul Campionat European de Sex va avea loc începând de joi, 8 iunie.

Evenimentul este organizat de Federația Suedeză de Sex și se va întinde pe parcursul mai multor săptămâni, concursul având programate probe timp de 6 ore, în fiecare zi.

Suedia este pregătită să găzdui ască primul Campionat European de Sex, fiind prima țară care a înregistrat sexul ca sport, relatează latestly.com.

Participanții vor avea la dispoziție aproximativ 45 minute până la o oră pentru a participa la probele de concurs. 20 de participanți din diferite țări au depus, până acum, cereri de înscriere la concurs.

Câștigătorii Campionatului European de Sex vor fi deciși print-o jurizare mixtă. Calificativele vor fi acordate de cinci arbitri și de public. În evaluarea finală, 70% va conta opinia spectatorilor și 30% cea a arbitrilor.

Concurenții vor lua parte la următoarele 16 probe: seducție, preludiu, masajul diferitelor părți ale corpului, masajul zonelor erogene, sex oral, penetrare, rezistență, aspect, performanță în postură, performanță artistică și schimb de posturi, rezistența și numărul de orgasme, creativitatea în schimbarea poziției, creșterea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac în timpul competiției, cea mai frumoasă și mai dificilă poziție, comunicarea artistică, cel mai activ cuplu.

Participanților li se vor acorda între 5 - 10 puncte la fiecare disciplină, de către public și de către cei cinci arbitri.

×
Subiecte în articol: sex campionat sex suedia