x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Jannik Sinner își păstrează invincibilitatea în 2024 și câștigă al doilea titlu stagional la Rotterdam

Jannik Sinner își păstrează invincibilitatea în 2024 și câștigă al doilea titlu stagional la Rotterdam

de Redacția Jurnalul    |    18 Feb 2024   •   21:19
Jannik Sinner își păstrează invincibilitatea în 2024 și câștigă al doilea titlu stagional la Rotterdam
Sursa foto: Hepta

Jannik Sinner a rămas neînvins în 2024 și după finala Rotterdam Open, în care a trecut în două seturi pe Alex de Minaur. Sinner a ajuns la Rotterdam fără nicio înfrângere în acest an, după ce a câștigat Australian Open. De luni, italianul trece pe poziția a treia a clasamentului mondial ATP.

Italianul, familiarizat cu evenimentul, a ajuns în finală pentru al doilea an consecutiv. Adversarul a fost Alex de Minaur, un jucător pe care l-a învins în toate cele șase meciuri anterioare.

Setul inaugural a fost echilibrat, până când Sinner a făcut primul break. El a irosit mai multe mingi de set mai târziu, când conducea cu 5-4 și De Minaur a reușit rebreak-ul. În cele din urmă, italianul a câștigat setul cu 7-5.

Setul al doilea a fost destul de asemănător, Sinner a făcut din nou un break devreme. L-a pierdut, dar apoi a mai făcut un break și, de data aceasta, l-a păstrat pentru un final relaxat, câștigând finala cu 7-6, 6-4.

Sinner, noul număr trei mondial, rămâne singurul jucător din circuit neînvins în acest an, cu două trofee șu 12 meciuri câștigate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Jannik Sinner rotterdam