x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Javier Pascual, dorit ca antrenor la echipa de handbal masculin Dinamo București

Javier Pascual, dorit ca antrenor la echipa de handbal masculin Dinamo București

11 Mai 2021   •   10:50
Javier Pascual, dorit ca antrenor la echipa de handbal masculin Dinamo București

Informațiile conform cărora Javier Pascual, antrenorul echipei de handbal masculin Barcelona, va părăsi banca tehnică a clubului, a dus la o serie de speculații privitor la viitoarea sa destinație. Publicația online handballfast.com anunță că acesta va antrena din sezonul viitor pe Dinamo București.

Echipa de handbal masculin Dinamo București a obținut weekendul trecut titlul de campioană a Ligii Zimbrilor pentru a 5-a oară consecutiv, în ultimii 6 ani, după ce în sezonul 2019-2020 titlul nu a fost decernat.

Clubul bucureștean a anunțat deja transferuri pentru sezonul viitor, printre acestea numărându-se și cele ale lui Cedric Sorhaindo și Kamel Alouini.

În acest context, publicația online handballfast.com a anunțat că antrenorul Barcelonei, Javier Pascual va fi noul antrenor al dinamoviștilor, din sezonul viitor.

Anunțul vine pe fondul unor informații vehiculate în presa spaniolă, conform cărora Pascual nu va mai antrena Barcelona, urmând să fie îndepărtat de la club după 12 ani.

Prosport susține că acesta ar fi dorit și de conducerea Federației Naționale de Handbal la conducerea lotului reprezentativ al României.

Javier Pascual i-a mai condus pe tricolori între 2016 și 2018.

Dacă informația furnizată de handballfast.com se adeverește, Pascual îl va înlocui pe Constantin Ștefan, sub a cărui conducere clubul bucureștean a câștigat campionatul României în acest sezon, cu două etape înainte de final.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: handbal dinamo bucuresti