x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Junior român, în semifinalele probei de dublu la Australian Open

Junior român, în semifinalele probei de dublu la Australian Open

29 Ian 2020   •   09:55
Junior român, în semifinalele probei de dublu la Australian Open

Tânărul tenisman român Nicholas David Ionel s-a calificat, alături de austriacul Leandro Riedi, în semifinalele probei de dublu a juniorilor la turneul Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după victoria cu 6-4, 6-2 în faţa italienilor Francesco Maestrelli/Samuel Vincent Ruggeri, miercuri, la Melbourne.

Ionel şi Riedi, favoriţii numărul cinci, au obţinut victoria în 59 de minute, iar în penultimul act vor întâlni cuplul elveţian Jerome Kym/Dominic Stephan Stricker, care a trecut cu 6-4, 6-4 de favoriţii numărul doi, Dalibor Svrcina (Cehia)/Jeffrey von den Schulenburg (Elveţia).

Pentru Nicholas David Ionel este a doua semifinală consecutivă de dublu la un turneu de Mare Şlem, după ce a atins penultimul act la US Open, anul trecut, alături de polonezul Wojciech Marek.

Anul trecut un alt junior român, Filip Cristian Jianu, a atinse semifinalele probei de dublu la Antipozi, alături de spaniolul Nicolas Álvarez Varona

La dublu junioare, românca Fatima Ingrid Amartha Keita şi israelianca Shavit Kimchi au fost învinse în sferturile de finală de perechea Ziva Falkner (Slovenia) şi Matilda Mutavdzic (Marea Britanie), cu 6-3, 6-1, în 63 de minute.
AGERPRES

×