x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Kelly Pavlik: "Bute este pentru mine o provocare fascinantă!"

Kelly Pavlik: "Bute este pentru mine o provocare fascinantă!"

07 Mai 2011   •   09:42
Kelly Pavlik: "Bute este pentru mine o provocare fascinantă!"

Pugilistul american Kelly Pavlik, fost campion mondial la categoria mijlocie, versiunile WBC şi WBO, a declarat că în toamnă va fi pregătit pentru o eventuală confruntare cu românul Lucian Bute, care pentru el reprezintă o provocare fascinantă.

"Deocamdată trebuie să mă concentrez pentru meciul de sâmbătă seară, dar dacă totul merge cum vreau voi fi pregătit pentru Bute la toamnă. Bute reprezintă pentru mine o provocare fascinantă. Este cel mai bine clasat din lume la categoria supermijlocie, pe site-ul Fightnews. Este un tip talentat. Bute este un mare stângaci rapid şi mobil, dificil de atins, care dă tare şi frecvent la corp. Dacă un meci între mine şi el va avea loc la toamnă, vă jur că veţi asista la o mare luptă", a spus Pavlik, informează ruefrontenac.com.

Pugilistul în vârstă de 29 de ani, care a făcut la începutul acestui an o cură de dezintoxicare pentru alcoolism, va boxa, sâmbătă seară, la Las Vegas, cu compatriotul său Alfonso Lopez.

Românul Lucian Bute şi-a apărat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic în repriza a zecea, într-un meci disputat, în data de 20 martie, la Centre Bell din Montreal. Ulterior, el a anunţat că va disputa următorul meci la 9 iulie, în România.

×
Subiecte în articol: lucian bute box sporturi