x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Larisa Iordache, după medaliile de la Campionatul European: În momentele în care mulți mi-au spus că nu voi reuși, cu greu mai speram la o revenire

Larisa Iordache, după medaliile de la Campionatul European: În momentele în care mulți mi-au spus că nu voi reuși, cu greu mai speram la o revenire

21 Dec 2020   •   10:21
Larisa Iordache, după medaliile de la Campionatul European: În momentele în care mulți mi-au spus că nu voi reuși, cu greu mai speram la o revenire
Sursa foto: Foto: Facebook/ Larisa Iordache

Larisa Iordache a câștigat patru medalii, respectiv două de aur și două de argint, la Campionatul European încheiat duminică, la Mersin.

Astfel, Larisa Iordache a adunat 16 medalii europene în carieră, depășindu-le în clasamentul tricolor all-time pe Cătălina Ponor și Nadia Comăneci.

Gimnasta a scris pe contul său de Facebook că după o perioadă de pauză, cu greu spera la o revenire. De asemenea, aceasta le-a mulțumit public tuturor celor care i-au fost aproape.

„O poveste lungă spusă în câteva cuvinte… Pentru că niciodată nu este prea târziu să îți urmezi visul și să visezi la ceea ce îți dorești cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafață.

În momentele în care mulți mi-au spus că nu voi reuși și începusem să cred și eu asta după atâta timp de pauză… cu greu mai speram la o revenire, însa…

Ai nevoie de niște oameni care să creadă în tine. Așa cum au făcut-o antrenorii mei de la bun început. Nu au renunțat niciodată să creadă în mine, să mă susțină exact așa cum am eu nevoie. Și să îmi dăruiască bunătatea și dragostea lor față de gimnastică. Iar pentru toate astea vreau să le mulțumesc! Sunteți cei mai tari! Vă iubesc!

Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puțin bune, dureri și multe altele… dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zâmbetul pe buze. Vă iubesc!

Și nu în ultimul rând, vreau să le spun fetelor Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu, Daniela Trică și Antonia Irina Duță cu care am făcut o echipa că sunt mândră de ele chiar dacă medalia de la finala pe echipe nu a fost culoarea la care noi am sperat. Important este să credeți în voi, să munciți mult și să mergeți mai departe cu multă încredere. Să luptați mereu până la capăt și să faceti cu drag acest sport, care nu este chiar ușor, dar este foarte frumos. Vă iubesc!

Și vă mulțumesc vouă, tuturor! Pentru energia voastră pozitivă, pentru mesajele voastre și cuvintele pe care mi le scrieți”, a scris Larisa Iordache

Larisa Iordache s-a calificat în toate finalele pe aparate cucerind titlul la sol şi bârnă şi argintul la sărituri. Anterior, ea cucerise argintul și în proba pe echipe, acolo unde România a fost întrecută cu puțin de Ucraina.

 

 

×
Subiecte în articol: larisa iordache