x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Liga Campionilor la handbal: Dinamo a debutat cu victorie de senzaţie, 32-29 cu Kielce

Liga Campionilor la handbal: Dinamo a debutat cu victorie de senzaţie, 32-29 cu Kielce

17 Sep 2021   •   07:59
Liga Campionilor la handbal: Dinamo a debutat cu victorie de senzaţie, 32-29 cu Kielce
Sursa foto: imagean/Getty Images/iStockphoto

CS Dinamo Bucureşti a învins valoroasa echipa poloneză Lomza Vive Kielce, cu scorul de 32-29 (16-12). Meciul de joi seara, din Sala Dinamo, a contat pentru prima etapă a Grupei B a Ligii Campionilor la handbal masculin. Kielce este una dintre favorite la câştigarea Ligii Campionilor.

Campioana României a făcut o primă repriză excelentă şi a condus aproape permanent, diferenţa maximă fiind de cinci goluri (15-10). La pauză scorul a fost de 16-12.

În actul secund, după ce a avut 20-15, Dinamo a încasat cinci goluri la rând (20-20) şi jocul s-a echilibrat. Totuşi, oaspeţii nu au reuşit să treacă niciodată în avantaj, iar în ultimele zece minute Dinamo a pus o diferenţă de două goluri faţă de adversara sa, câştigând în cele din urmă cu 32-29. A fost o atmosferă incendiară creată de dinamoviştii din tribune.

Brazilianul Raul Nantes Campos a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo, cu 11 goluri. Pentru echipa antrenată de reputatul spaniol Xavi Pascual au mai marcat Octavian Bizău 7 goluri. Amine Bannour 3, Mohamed Mamdouh Ashem Shebib 3, Christian Dissinger 2, Javier Humet Gaminde 2, Dan Racoţea 2, Alex Pascual Garcia 1, Valentin Ghionea 1.

Portarul iranian Saeid Heidarirad a reuşit să apere 7 şuturi.

Pentru oaspeţi, pregătiţi de alt antrenor de marcă, Talant Dujshebaev, au înscris Branko Vujovic 6 goluri, Dylan Nahi 5, Igor Karacic 3, Arkadiusz Moryto 7, Tomasz Gebala 3, Szymon Sicko 2, Artiom Koroliok 2, Nicolas Tournat 1.

Dinamo va juca următorul meci pe 23 septembrie, în deplasare, cu PSG.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dinamo handbal